od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Moderator: G0 Karcio
od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [wreszcie poskładany str.23]
KrzychuGT, trója wygląda zayebiście, szczególnie black vento front mi się podoba Jedyne co, to ten grill mi nie lezy do końca, widział bym tu raczej cos takiego:
No i gratuluję awansu.
Pozdro!
No i gratuluję awansu.
Pozdro!
Maniek_a4, a dziękuje, dziękuje
Co do grilla pisałem już wcześniej dlaczego taki, a nie inny, ale powtórzę...ze starym grillem jak z RS-ami...fajny, ale już za dużo tego. Ja chciałem coś innego, a ten grill bardzo mi się spodobał to raz, a dwa to wg mnie pasuje do ogółu auta
Co do grilla pisałem już wcześniej dlaczego taki, a nie inny, ale powtórzę...ze starym grillem jak z RS-ami...fajny, ale już za dużo tego. Ja chciałem coś innego, a ten grill bardzo mi się spodobał to raz, a dwa to wg mnie pasuje do ogółu auta
słyszałem coś ze ma wpasc klima,prawda to ?
kapela20, taki jest plan. Spokojnie skompletuje graty i na przełomie zimy/wiosny coś będzie działane w tym kierunku
ładnie ładnie.jak było w opolu? ja niestety pracowałem i nie dałem rady.
metan widze trzezwy bo bez oksuw.
metan widze trzezwy bo bez oksuw.
W Opolu całkiem całkiem...siedzielibyśmy dłużej, ale zaczęła się pogoda psuć i zmyliśmy się po 16.
A Metan to wyjątkowo...nawet sam przyjechał bez szofera, chociaż szopki odstawiał tuż przed lotniskiem
A Metan to wyjątkowo...nawet sam przyjechał bez szofera, chociaż szopki odstawiał tuż przed lotniskiem
Aktual skromny bo i mod też bardzo skromny
Zegary US i negatyw na wyświetlaczach. Jak z zegarami nie było problemów tak z negatywem trochę jest zabawy, ale warto było.
Na dniach (mam nadzieje) powinien jeszcze zawitać xenon i dłuuugo oczekiwane polerowane "kraniki" wydechu, których tak tu brakuje.
Zegary US i negatyw na wyświetlaczach. Jak z zegarami nie było problemów tak z negatywem trochę jest zabawy, ale warto było.
Na dniach (mam nadzieje) powinien jeszcze zawitać xenon i dłuuugo oczekiwane polerowane "kraniki" wydechu, których tak tu brakuje.
modzik na duzy plus zes sie Krzychu rozpedzil z tymi modami
KrzychuGT, czyli teraz sie w milach po DTR-ach bujasz
i przebieg o połowe mniejszy
i przebieg o połowe mniejszy
kapela20, no aaa jaaak
Co do przebiegu to pękło 300 tysi i licznik zaczął klepać od nowa co nie zmienia faktu, że motorek ma się dobrze
Co do przebiegu to pękło 300 tysi i licznik zaczął klepać od nowa co nie zmienia faktu, że motorek ma się dobrze
trzeba podbić temat...
takie tam z przymiarki
w skrócie...RH ZW1 8,5/9J 17"
8,5" na przód zdecydowanie za dużo...koło od wewnątrz przy samym gwincie więc nie ma na czym ugrać. 8" było by miło
za to 9" na tyle można by poszerzyć do 9,5
takie tam z przymiarki
w skrócie...RH ZW1 8,5/9J 17"
8,5" na przód zdecydowanie za dużo...koło od wewnątrz przy samym gwincie więc nie ma na czym ugrać. 8" było by miło
za to 9" na tyle można by poszerzyć do 9,5
- andrzej007
- Gadatliwa bestia
RH ZW1 mimo, że widziane już wiele razy zawsze robi na mnie duże wrażenie
Ibiza FL z ARL, GTB, Big pompki viewtopic.php?f=91&t=526381&p=6300378#p6300378" onclick="window.open(this.href);return false; ARL po raz trzeci