MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
- bartosh
- Nowicjusz
MKIV V5 GTI STYLE by Wodzisun
Widziałem jakiś tydzień temu na stacji BP w Rbk. Powiem tak, jest malina!
Ładny golfik, super sie prezentuje
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
fajnie się prezentuje na nowym kole ! rozważałem je do siebie ale trafiło się inne koło
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
- asik
- Forum Master
- Auto: Hyundai Tucson
mijany i obmachany jakis czas temu przy media markt w rybniku. od razu rzuca sie w oczy.
Autko już po renowacji LAKIERU
Malowany grill i przedni emblemat VW pod kolor nadwozia
Poprawione progi 25 jahre - teraz są poprawnie założone
Malowana klapa - no i nowa klamka BEZ zamka, otwierana od środka na cypelek
Do tego malowane prawe lustro i błotniki. W niedalekiej przyszłości trzeba wy było malnąć tylni zderzak - może USa
Ostatnio zmieniony czw kwie 12, 2012 16:43 przez wodzisun, łącznie zmieniany 1 raz.
Ładnie, fajny patent z tym zamkiem w klapie, o wiele lepiej wygląda Co poprawiłeś w założeniu progów ? Też mam progi 25th ale ich nie założyłem bo w zasadzie spełniają rolę jako nakładka progu i optycznie nic mi nie obniżyło się
Super wygląda! Moja klamka bagażnika też nie wygląda najlepiej, pewnie nie tylko u mnie, ile lakiernik by zawołał za ogarnięcie tej klamki ?
Gumiś89, dzięki - tak jak piszesz "spełnia rolę nakładki progu" - ja tam zauważam zmianę optyczną, a w dodatku pasi to do dokładek
Jeśli chodzi o moje progi - mało, że miałem je poklejone na jakieś piance to w dodatku nie były zgrane z nadkolami, a także byly założone trochę za nisko - teraz siedzi IDEALNIE
afej, dzięki - nie miałem wyceny samej klamki tylko całej roboty - kwestia indywidualna każdego lakiernika
miskieusz
Jeśli chodzi o moje progi - mało, że miałem je poklejone na jakieś piance to w dodatku nie były zgrane z nadkolami, a także byly założone trochę za nisko - teraz siedzi IDEALNIE
afej, dzięki - nie miałem wyceny samej klamki tylko całej roboty - kwestia indywidualna każdego lakiernika
miskieusz
- tulipan_sjz
- Użytkownik
- Kontakt:
MKIV V5 GTI STYLE by Wodzisun Cała Historia str.1
Kiedyś pewien golf wpierdzielił mi się tuż na zwężeniu pasa ale grzecznie przeprosił więc oki teraz wiem kto to był
Wracając do auta. Widać, że dużo czasu i poświęcenia włożyłeś w wóz. Nic dodać nic ująć, wszystko przemyślane z głową. Powodzenia
Wracając do auta. Widać, że dużo czasu i poświęcenia włożyłeś w wóz. Nic dodać nic ująć, wszystko przemyślane z głową. Powodzenia
wodzisun, jest koks ma maxa Koło jest bardzo dobrze dobrane ale wywal jak najszybciej te listwy diodowe w kratkach
GoNzO !!! , dzięki - Ledy poszły OUT - foty niebawem
A tak poza tym ZMIANA DEKLI - chrom z grawerem ROTIFORM
Niech Was nie zmyli mój zielony kolor pokoju
A tak poza tym ZMIANA DEKLI - chrom z grawerem ROTIFORM
Niech Was nie zmyli mój zielony kolor pokoju
MKIV V5 GTI STYLE by Wodzisun Historia str.1 -Nowe dekle ROT
Wszytsko wygląda bardzo ładnie. Daj na tył wycieraczkę z mk5 no i zderzak us obowiązkowo - wtedy będzie cycek