[MK1] Lx ABF 2.0 16V by Emii
Moderator: G0 Karcio
[MK1] ABF 16V 2.0
UWAGA! ...w końcu POSTĘPY mam nowy komputer z całkiem nowa instalacją i skrzyna bezpieczników teraz tylko załączymy wszystko krok po kroczku do Mk1 i mam nadzieje ,że będzie dobrze bo tyle już to trwa ,że brak mi słów!
teraz trzymam strasznie kciuki ,że uda mi sie zmontować wszystko od A do Z idealnie bez komplikacji i moja "truskaweczka po lata już na koniec stycznia..
..a wiec do roboty czas na ukladanie kabelków
teraz trzymam strasznie kciuki ,że uda mi sie zmontować wszystko od A do Z idealnie bez komplikacji i moja "truskaweczka po lata już na koniec stycznia..
..a wiec do roboty czas na ukladanie kabelków
[MK1] ABF 16V 2.0
Dodam tylko ,że podczas szukania dokładnych danych odnośnie 2litrowego silnika 16V odkryłam ,że może on mieć 136KM lub 150KM a nie jak każdy zakłada ,że musi mieć właśnie idealnie 15oKM dodatkową ciekawostka jest tabela w jakiej znajdziemy info. odnośnie każdego numeru komputera do silników jakie produkował Volkswagen
http://www.corrado-club.ca/tech/vwecucodes.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.corrado-club.ca/tech/vwecucodes.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
[MK1] ABF 16V 2.0
A skąd te dane? O ile mnie pamięć nie myli od zawsze ABF w mk3 miał tylko wariant 150kuniaemii1807 pisze:2litrowego silnika 16V odkryłam ,że może on mieć 136KM lub 150KM
Re: [MK1] ABF 16V 2.0
Nie na pisałam ABF tylko 2litry 16V właśnie 2.0 16V miał 136KM ale już ABF miał tylko 150 tak jak zaznaczyłeśmiskieusz pisze:A skąd te dane? O ile mnie pamięć nie myli od zawsze ABF w mk3 miał tylko wariant 150kuniaemii1807 pisze:2litrowego silnika 16V odkryłam ,że może on mieć 136KM lub 150KM
skomi pisze:emii1807, wszystko się zgadza, 2.0 16v oznaczenie 9A ma właśnie 136 km
[MK1] ABF 16V 2.0
nawet nie wiedziałem że tak grubo idziesz z Mk I pozdro i powodzenia
p.s a co do wykończenia polerki to mam ciekawszy temat i też jest lustro pozdro
p.s a co do wykończenia polerki to mam ciekawszy temat i też jest lustro pozdro
Corrado V5 ;) viewtopic.php?f=91&t=478072&p=5749080#p5749080" onclick="window.open(this.href);return false;
dupowóz LEON Sport By Goofy2005 viewtopic.php?f=91&t=581524" onclick="window.open(this.href);return false;
dupowóz LEON Sport By Goofy2005 viewtopic.php?f=91&t=581524" onclick="window.open(this.href);return false;
mam z nim bardzo często do czynienia;p zaje***te jest !!!emii1807 pisze:Dokładnie to Mk4 poszło właśnie do Częstochowy:D serduszko mi pękało heh jak przypomnę sobie ile pracy w nie wsadziłam (może nie było super mega idealne ale było dopieszczone najbardziej jak tylko potrafiłam jako kobieta nie miałam pola manewru jakie czasem posiada męska cześć )
hm..ale to pytanie musi być zadane w związku z tym ,że albo zostało przez kolegę -fikor- widziane lub? powód poda odpowiadając...
Ważne że jest w dobrych rękach
[MK1] ABF 16V 2.0
fikor, łłiii mooy Mk4 żyje heh ciesze sie ,że ktoś o nie dba i dobrze sie nim opiekuje
[MK1] ABF 16V 2.0
jaśkooo91, Bardzo bym chciała żeby już śmigał już w głębi serducha słyszę te wuuuum i dźwięk stożka powietrza jak je zaciąga mmm...<3!
Goofy2005, Mody trwaja, ale to i tak dopiero początek..długa droga przed nami
Goofy2005, Mody trwaja, ale to i tak dopiero początek..długa droga przed nami
[MK1] ABF 16V 2.0
Nadszedł wielki dzień mija rok od kiedy posiadam swoje MK1 w związku z tym muszę szczególnie zadbać o moje maleństwo:) biorąc pod uwage słoneczne dni i pogode która naprawde motywuje do pracy i oczywiście do działania i może ...tak wiem chwale się ale również POLECAM nowy nabytek
[MK1] ABF 16V 2.0
...a co jeśli chodzi o prace nad swapem mojego MK1 ujmę to tak -jesteśmy bliżej niż dalej- potrzebne mi teraz dużo cierpliwości
- czarnykurczak
- _
- Kontakt: