Marszall pisze:Tak wiec motorsporta w gril i niebieska obwódka
ps. nawet kołą bedziesz mia łpodobne jak limited
dobry pomysl
west nie jest zly ale do tego egzemplarza chyba lepiej j.w.
Moderator: G0 Karcio
Marszall pisze:Tak wiec motorsporta w gril i niebieska obwódka
Bossman pisze:Marszall pisze:Tak wiec motorsporta w gril i niebieska obwódka
dobry pomysl
west nie jest zly ale do tego egzemplarza chyba lepiej j.w.
 i przemyslec co ma byc  ztym autkiem
  i przemyslec co ma byc  ztym autkiem 

pomimo, ze koszt nie jest jakis wielki..
 pomimo, ze koszt nie jest jakis wielki.. Ja tez chce taką zabawkę
   Ja tez chce taką zabawkę  

Marszall pisze:Elo jak sie ten ori ABS sprawdza? Słyszałem że czasem w tych abs'ach lubi nurkowac pedał, nie boisz sie ze ci padnie akumulator ciśnienia? Szczególnie przy takiej mocy?
Marszall pisze:A jaki jest pedał w takim abs'ie? Bierze od gory? Moc hamowania jest OK? czy trzeba mocno deptać?
daj znać jak byś się rozmyślił, chętnie bym taką przytuliłgolfiarz1 pisze:mam nawet namiar na ori atrape z limiteta i zastanawialem sie nasd nia tylko cena tez robi swoje ale musze usiasc w jakis wekend przyi przemyslec co ma byc ztym autkiem
 jest jad a syncro robi robote auto drze z jedynki w gore bez zbednego  mielenia , szkoda tylko ze golf bedzie dokoksowany zbednymi kg.
 jest jad a syncro robi robote auto drze z jedynki w gore bez zbednego  mielenia , szkoda tylko ze golf bedzie dokoksowany zbednymi kg.  i sage2 niewiele porawi osiagi auta{a ze golfiarz lubi wypasy to idzie po bandzie}
 i sage2 niewiele porawi osiagi auta{a ze golfiarz lubi wypasy to idzie po bandzie}

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości