[MK1] Lx ABF 2.0 16V by Emii
Moderator: G0 Karcio
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
[MK1] ABF 16V 2.0
mysle ze nazbieram te fanty ale z racji iż sa naprawdę ori będą zakładane po malowaniu czyli po rozpoczęciu sezonu dopiero:) a przecież niedawno mieliśmy zakończenie
[MK1] ABF 16V 2.0
I kolejny z prezentów dla mojego strawberry boczki na drzwi z zakończeniem koloru dywanu na podłodze:) musiałam to w końcu zmienić ponieważ mój Lx posiada obecnie takie oliwkowe któe nie pasuja do całego wykończenia choć by dlatego ,że dywan boczki przy tylnej kanapie półka są czarne:)
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
[MK1] ABF 16V 2.0
Dokładnie to Mk4 poszło właśnie do Częstochowy:D serduszko mi pękało heh jak przypomnę sobie ile pracy w nie wsadziłam (może nie było super mega idealne ale było dopieszczone najbardziej jak tylko potrafiłam jako kobieta nie miałam pola manewru jakie czasem posiada męska cześć )
hm..ale to pytanie musi być zadane w związku z tym ,że albo zostało przez kolegę -fikor- widziane lub? powód poda odpowiadając...
hm..ale to pytanie musi być zadane w związku z tym ,że albo zostało przez kolegę -fikor- widziane lub? powód poda odpowiadając...
[MK1] ABF 16V 2.0
Krótkie nakładki NAJNOWSZY ZAKUP DZIĘKI KOLEDZE PIOTRUSIOWI (NICK DEREDAS) WIELKIE DZIĘKI=* Nakładki są zdjęte z LX-a. Mają jeden minus - jedna nakładka ma lekkie pęknięcie - jest ono uchwycone wyraźnie na zdjęciach ,ale po pół roku szukania kiedy straciłam nadzieje po przegranych aukcjach itd mam może nie idealne ,ale daje słowo dopieszcze je ze HEJ!
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
[MK1] ABF 16V 2.0
emii1807, zanieś do plastikarza to Ci sklei to pewnie za puszkę piwa . Nie mogę się doczekać aż zobaczę jedyneczkę w pełnej krasie
[MK1] ABF 16V 2.0
dobrze prawi moje krótkie tez uratował po wkręcieczarnykurczak pisze: zanieś do plastikarza
[MK1] ABF 16V 2.0
Tylko będe musiała poszukać kogoś w takiej dziedzinie specjalizacji bo od cookies, czarnykurczak, 1 słyszę ,że można to naprawić
dziękuję za info na pewno wezmę "plastikarza" pod uwage
dziękuję za info na pewno wezmę "plastikarza" pod uwage
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
[MK1] ABF 16V 2.0
emii1807, mogę się założyć, że nie takie cuda kolesie kleili i wychodziło to jak nówka sztuka, nieśmigana .
- Yasiu
- edition one
- Kontakt:
[MK1] ABF 16V 2.0
u nas masz dobrego plastikarza ten Radwański młody co jest fotografem na Mochnackiego też sie tym zajmuje podbij tam to ci to ogarnie
mój mkII GTI Edition One
viewtopic.php?f=87&t=246062&start=210" onclick="window.open(this.href);return false;
V.A.G Korps -----------------> http://www.facebook.com/VAGkorps" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=246062&start=210" onclick="window.open(this.href);return false;
V.A.G Korps -----------------> http://www.facebook.com/VAGkorps" onclick="window.open(this.href);return false;
[MK1] ABF 16V 2.0
..a wiec powinnam latać już moim Mk1 a tu kolejny psikus :/ okazuje sie ,że przy silniku ABF 2.0 16V powinien znajdować sie komputer o nazwie Digifant a ja posiadam zwykłego Simensa! -jestem tak zła ,że nie bede się wypowiadać aczkolwiek chce w jaki kolwiek sposób dokończyć co zaczełam:) obecnie główkuje nad tym dlaczego jest iskra a pompa paliwa nie podaje go do wtrysków czy to faktycznie wina komputera i tego ,że za podaje zły impuls?! Dowiedziałam się ,że moge też do wtyczki co wchodzi do pompy zrobić dojscie do kabelkow do plusa i minusa podlaczyć go prosto pod akumulator zobaczyć czy wtedy ruszy i jak ruszy to odpalić bo pompa powinna caly czas pompowac na maksa a wtedy trza bedzie patrzec czy jest masa lub czy prad dochodzi do pompy na pewno wiecie o co chodzi niestety LIPA nie działa i co teraz...? sugestie, podpowiedzi koledzy POMOCY<prosi>
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
[MK1] ABF 16V 2.0
emii1807, coś takiego na razie wygooglałem http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2 ... l#10097879" onclick="window.open(this.href);return false; na dole koleś podaje nr sterowników do abf. Ale jeszcze siedzę na googlu .