VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
-
- Niesolidny sprzedawca
oglądałem początek tematu i tak sobie myślałem gruby gofer ale brak mu projektorów, przełączam na ostatni post a tu proszę jeszcze tylk czarna listwa pod lampami i jeden z najlepszych mk3 jakie kiedykolwiek widziałem
smaruj gofera dżemorem!!!
-
- Niesolidny sprzedawca
oglądałem początek tematu i tak sobie myślałem gruby gofer ale brak mu projektorów, przełączam na ostatni post a tu proszę jeszcze tylk czarna listwa pod lampami i jeden z najlepszych mk3 jakie kiedykolwiek widziałem
smaruj gofera dżemorem!!!
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie ma co spekulować na temat tego drugiego ...
Odświeżę troszkę temat , podsumuję troszkę sezon który już praktycznie się zakończył. Ogólnie udało się odwiedzić troszkę imprez, zdobyć kilka pucharów i pogadać z wieloma ludźmi. Dzięki za wszystkie dobre słowa,
podsumowując sprawę mechaniczną to nie wyjaśniona ona jest do końca, wczoraj podczas testów na 1,4b umarła turbina, na dniach auto wyjeżdża do evo po nowe turbo ( ustawianie strojenie itp więc być może będzie upragniony wynik ).
Ogólnie auto powoli rozbierane i szykowane to gruntownego remontu nadwozia , fotele wyjęte, boczki zdjęte ( sufit jakby ktoś chciał obszyty czarnym welurem + wszystkie czarne słupki for sale ),
będzie delikatna przebudowa audio ( w planach nowy sprzęt na nowych podzespołach ), obecny subwoofer i wzmaki będą na sprzedaż ( w razie czego pytać )
Teraz troszkę przyjemniejsza rzecz, podsumujmy sezon 2011 :
1. Gecko Cup 2011 Warszawa - III miejsce Auto Zlotu
2 . Tuning Show Kraków 2011 - Eliminacja RWPP - I miejsce German Style, II miejsce Best Area
3 . MajóVWka 2011 - wyróżnienie w klasie German
4 . Auto Moto Eko 2011 - MTM Moto Show Warszawa - Eliminacja RWPP - I miejsce German Style, Best of The Best
5 . OldSchoolSuicide Party Mrówki 2011 - Najładniejsze Auto
6 . Vag Event 2011
7 . Cultstyle 2011 Wilcze Laski - Eliminacja RWPP - II miejsce German Style, nagroda od Volxzone
8 . Chrószczobród 2011 - Eliminacja RWPP - IV miejsce German Style
9 . STS Tuning Show Bydgoszcz 2011 - Eliminacja RWPP - III miejsce German Style
10 . Summer Cars Party Katowice 2011 - Eliminacja RWPP - III miejsce German Style
11 . Power Days 2011 MTM Moto Warszawa - Preludium przed Wielkim Finałem RWPP - III miejsce Auto Zlotu
Tyle tak w małym skrócie, o dalszych modyfikacjach będę informował na bieżąco ,
fotka na zakończenie sezonu
Odświeżę troszkę temat , podsumuję troszkę sezon który już praktycznie się zakończył. Ogólnie udało się odwiedzić troszkę imprez, zdobyć kilka pucharów i pogadać z wieloma ludźmi. Dzięki za wszystkie dobre słowa,
podsumowując sprawę mechaniczną to nie wyjaśniona ona jest do końca, wczoraj podczas testów na 1,4b umarła turbina, na dniach auto wyjeżdża do evo po nowe turbo ( ustawianie strojenie itp więc być może będzie upragniony wynik ).
Ogólnie auto powoli rozbierane i szykowane to gruntownego remontu nadwozia , fotele wyjęte, boczki zdjęte ( sufit jakby ktoś chciał obszyty czarnym welurem + wszystkie czarne słupki for sale ),
będzie delikatna przebudowa audio ( w planach nowy sprzęt na nowych podzespołach ), obecny subwoofer i wzmaki będą na sprzedaż ( w razie czego pytać )
Teraz troszkę przyjemniejsza rzecz, podsumujmy sezon 2011 :
1. Gecko Cup 2011 Warszawa - III miejsce Auto Zlotu
2 . Tuning Show Kraków 2011 - Eliminacja RWPP - I miejsce German Style, II miejsce Best Area
3 . MajóVWka 2011 - wyróżnienie w klasie German
4 . Auto Moto Eko 2011 - MTM Moto Show Warszawa - Eliminacja RWPP - I miejsce German Style, Best of The Best
5 . OldSchoolSuicide Party Mrówki 2011 - Najładniejsze Auto
6 . Vag Event 2011
7 . Cultstyle 2011 Wilcze Laski - Eliminacja RWPP - II miejsce German Style, nagroda od Volxzone
8 . Chrószczobród 2011 - Eliminacja RWPP - IV miejsce German Style
9 . STS Tuning Show Bydgoszcz 2011 - Eliminacja RWPP - III miejsce German Style
10 . Summer Cars Party Katowice 2011 - Eliminacja RWPP - III miejsce German Style
11 . Power Days 2011 MTM Moto Warszawa - Preludium przed Wielkim Finałem RWPP - III miejsce Auto Zlotu
Tyle tak w małym skrócie, o dalszych modyfikacjach będę informował na bieżąco ,
fotka na zakończenie sezonu
- karpiurban
- Mały gagatek
wow, dobre osiagniecia, tak trzymac
Moje mk2
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=411137" onclick="window.open(this.href);return false; bylo
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=420009" onclick="window.open(this.href);return false; jest
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=411137" onclick="window.open(this.href);return false; bylo
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=420009" onclick="window.open(this.href);return false; jest
Re: VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
to juz chyba 4 turbina co sie rozpadla w tym aucietoffic pisze:To ta sama turbina, co wcześniej była regenerowana??
na majowce jak rozmawialismy to bylo po kolejnych problemach ja nie ryzykowalem wlozylem 1 nowa turbine i mam spokoj wiec i wy moze pomyslcie o nowej bo koszta zwiekszaja sie przy kazdej awari powodzenia by wreszcie dalo sie wam ogarnac silnik bo juz za duzo z nim bylo problemow
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
toffic
dokładnie ta sama co regenerowali chłopaki w Mielcu ( ta którą evo wsadził)
ona spokojnie na 1b chodziła bez problemu, za każdym razem jak dmuchaliśmy 1,3 i powyżej to puszczała, ona ogólnie ma małą wydajność, była przerabiana w celu zwiększenia wydajności . Niedługo aut trafia do Wrocławia więc będzie nowa założona
dokładnie ta sama co regenerowali chłopaki w Mielcu ( ta którą evo wsadził)
ona spokojnie na 1b chodziła bez problemu, za każdym razem jak dmuchaliśmy 1,3 i powyżej to puszczała, ona ogólnie ma małą wydajność, była przerabiana w celu zwiększenia wydajności . Niedługo aut trafia do Wrocławia więc będzie nowa założona
- yatering
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
witam
kiedys sobie jade przez Minsk Maz. a tu na poboczu stoi.....powiem ze na zywo golfik wyglada naprawde kozak. Co tu duzo gadac- wszystkie mody na plus- nic tylko zgryzac pięty z zazdrości i klaskac uszami
kiedys sobie jade przez Minsk Maz. a tu na poboczu stoi.....powiem ze na zywo golfik wyglada naprawde kozak. Co tu duzo gadac- wszystkie mody na plus- nic tylko zgryzac pięty z zazdrości i klaskac uszami
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wsadzam dmuchawe z EVO wiec jest upgrade.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
-
- Mały gagatek
- kamillionaire
- Forum Master
- Kontakt:
Powiem tylko tyle ze mam nadzieje ze z moim projektem mk1 będę w połowie tak posunięty jak ty z mk3 po 3 latach....Normalnie kot:)
Sprzedam Skrzynie 1,6 16v z 98r przebieg 210tys.
MK1 Ea--->http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=472132
MK1 Ea--->http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=472132