i nie jest szerokości koła rowerowego

Moderator: G0 Karcio

wiedzialem gdzie masz czuly punktpopielasty pisze:weź mnie nie nerwuj z wydechem, daj mi spokój już dobrze?;p

cola najtańsza z najtańszych zamoczyć i puści, też miałem zapieczony i od tego czasu jak potraktowałem go colą to już nie mam takich problemówpopielasty pisze:zapieczony gwint

.A ja nie jestem fanem szerokich kół i wole takie rowerowe
 .A ja nie jestem fanem szerokich kół i wole takie rowerowe 

No chyba lepiej się tego nie da opisać. No bo nawet nie ma smokeda, na przodzie jakieś dwa pryszcze, kierunkowskazy kupione po znajomości na targu (sprzedawca niejaki Janek
 No chyba lepiej się tego nie da opisać. No bo nawet nie ma smokeda, na przodzie jakieś dwa pryszcze, kierunkowskazy kupione po znajomości na targu (sprzedawca niejaki Janek  ), auto się już ugina pod starymi, zardzewiałymi springami -40... Sam nie wiem, może to przez to koło?
 ), auto się już ugina pod starymi, zardzewiałymi springami -40... Sam nie wiem, może to przez to koło? 
DOBRE!!!kubcor pisze:kierunkowskazy kupione po znajomości na targu (sprzedawca niejaki Janek ),

nie grilluje przodu bo nie lubie! zwykła jetta ale nie zwykła?
 nie grilluje przodu bo nie lubie! zwykła jetta ale nie zwykła? 

JohnyWWL pisze:DOBRE!!!

O to to.popielasty pisze:zwykła jetta ale nie zwykła?

Za dużo opalarą się bawiłeś
  Za dużo opalarą się bawiłeś 
nie znasz siekubcor pisze:P.S. Ja bym nie odkręcał blachy, przy takim krzywulcu Za dużo opalarą się bawiłeś

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości