VW Jetta A2 GLI16V by popielasty -> już 16V :) swap ABF
Moderator: G0 Karcio
- popielasty
- Gadatliwa bestia 
- maniek8855
- Forum Master 
VW Jetta A2 by popielasty
Oj tam, w sumie jak sie przyjrze to faktycznie bo koła schowane bardziejno przeciez ostatnie fotu juz chyba z G jest

i tu zonk ;D bo patryk juz dystanse dolozylmaniek8855 pisze:bo koła schowane bardziej

- maniek8855
- Forum Master 
no no, niech się tak nie rozkręca, bo jeszce tam cos pod maskę zeswapuje i będzie pozamiatanei tu zonk ;D bo patryk juz dystanse dolozyl

rozmowy trwajamaniek8855 pisze:bo jeszce tam cos pod maskę zeswapuje i będzie pozamiatane

Re: VW Jetta A2 by popielasty
G - garażmaniek8855 pisze:Oj tam, w sumie jak sie przyjrze to faktycznie bo koła schowane bardziejno przeciez ostatnie fotu juz chyba z G jest

- maniek8855
- Forum Master 
juz wiemy kto w totka wygrałrozmowy trwaja
 , swapu mi tam tylko brakuje tak jak u mnie
 , swapu mi tam tylko brakuje tak jak u mnie 
- popielasty
- Gadatliwa bestia 
Wpadły jakieś fotele. znalazłem na wsi, ktoś wie z czego to? hah   jo żem to z gulfa 3 ściongnoł
 jo żem to z gulfa 3 ściongnoł   

- popielasty
- Gadatliwa bestia 
kubcor, nie nie, ten z prawej (czarno szary) to mam na aucie obecnie  a ten po lewej (2 fotele + kanapa) kupiłem przedwczoraj. ten szary jest po prostu boski... mięciutki taki i większy niż ten z prawej ;D
 a ten po lewej (2 fotele + kanapa) kupiłem przedwczoraj. ten szary jest po prostu boski... mięciutki taki i większy niż ten z prawej ;D

a ten po lewej (2 fotele + kanapa) kupiłem przedwczoraj. ten szary jest po prostu boski... mięciutki taki i większy niż ten z prawej ;D
 a ten po lewej (2 fotele + kanapa) kupiłem przedwczoraj. ten szary jest po prostu boski... mięciutki taki i większy niż ten z prawej ;DVW Jetta A2 by popielasty
Mam takie jak ten z lewej i były w jettce.Dobre kubły  ja swoje muszę obszyć bo są poprzepalane.
  ja swoje muszę obszyć bo są poprzepalane.

ja swoje muszę obszyć bo są poprzepalane.
  ja swoje muszę obszyć bo są poprzepalane.Gold 85