Byłem dziś na STS Tuning Schow w Bydgoszczy na Łuczniczce było 7 mk III z tego 4 na pakiecie USA i z tego 3 na Vento Froncie

Także inspiracji za bardzo nie znalazłem

Moderator: G0 Karcio
Szału więc nie byłoKamilloo pisze:Byłem dziś na STS Tuning Schow w Bydgoszczy na Łuczniczce było 7 mk III z tego 4 na pakiecie USA i z tego 3 na Vento Froncie
Także inspiracji za bardzo nie znalazłem
Szał byłDj Darecki pisze:Szału więc nie byłoKamilloo pisze:Byłem dziś na STS Tuning Schow w Bydgoszczy na Łuczniczce było 7 mk III z tego 4 na pakiecie USA i z tego 3 na Vento Froncie
Także inspiracji za bardzo nie znalazłem![]()
ps. 1 Us to oryginał us
Może głupio zabrzmi ale także już czekam z niecierpliwością na zimęKoperVW pisze: czekam na to co zima przyniesie
pankarol pisze:Auto prezentuje sie bardzo zacnie, kolego.BBS robi tu najwieksza robote.Kolo poprostu niezle miazdzy, Kamilloo
threestripes pisze:zajebista furka koleżko, w 100% mój gust! wielkie gratki!
Dzięki Panowiematimk3 pisze:progres serio, o feldze nie wspomne![]()
zgadza się, szkoda z tak ładnego egzemplarza zrobić kolejnego usa.POOREK pisze:szkoda że powoli decydujesz się na usmoim zdaniem zaczyna być mało grubych eu w pl
takich czystych eu, bez vf czy pakietu usa
a ten się doskonale do tego nadaje
Udeżyliście w sedno sprawyPOOREK pisze:szkoda że powoli decydujesz się na usmoim zdaniem zaczyna być mało grubych eu w pl
takich czystych eu, bez vf czy pakietu usa
a ten się doskonale do tego nadaje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości