Blue R32 on White BBS Jetta A2 coupe by rejden-
Moderator: G0 Karcio
- jaśkooo91
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jest grubas,nie ma co
Ostatnio zmieniony wt mar 05, 2013 20:37 przez jaśkooo91, łącznie zmieniany 1 raz.
----> viewtopic.php?f=87&t=467451 <----
Widocznie to dobry lakiernik był...jaśkooo91 pisze:I dobrze że lakiernik podmienił kolor
Chłop wiedział co robił!
Ciekawe co z tą tylną lampą się stało
rejden, uszczelki te dachowe (relingi) są takie same jak w Golfie MK2 3d?
Re: Blue R32 on White BBS Jetta A2 coupe by rejden-
co ta wodka robi z ludzmijaśkooo91 pisze:I dobrze że lakiernik podmienił kolor Jest grubas,nie ma co
pierwszy raz od dluzszego czasu jetton wyjechal na drogi ,wypucowany wracalem z myjni ,az pewien debil na motorze postanowil wyprzedzic mnie z prawej strony ,a takie sa tego efekty:Xabingo pisze:Ciekawe co z tą tylną lampą się stało
jemu nic sie nie stalo,motor solidnie uszkodzony ,ale niestety wyprzedzajac z prawej zachaczyl jeszcze dziadka rowerzyste ,ktory solidnie sie potlukl....szczescie w nieszczesciu ze pobil mi tylko lampe i zarysowal blotnik i zderzak gdyby bylo cos solidniejszego pewnie bym nie wytrzymal i tlumaczyl mu recznie jakim jest idiota.
niestety nie i po mega dlugich poszukiwaniach wciaz nie mam uszczelek na dach jest to tak ciezki temat ,ze na dzien dzisiejszy wciaz szpeci mi to auto.....Xabingo pisze:rejden, uszczelki te dachowe (relingi) są takie same jak w Golfie MK2 3d?
- jaśkooo91
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mógłby jakoś odpokutować uszczerbek jetty.Nie wspominam o rowerzyście..rejden pisze:az pewien debil na motorze postanowil wyprzedzic mnie z prawej strony
----> viewtopic.php?f=87&t=467451 <----
Wiem jak takie coś może wnerwić. Mam nadzieję, że mu się za to dostanie to się nauczy normalnie jeździć.rejden pisze:szczescie w nieszczesciu ze pobil mi tylko lampe i zarysowal blotnik i zderzak gdyby bylo cos solidniejszego pewnie bym nie wytrzymal i tlumaczyl mu recznie jakim jest idiota.
Daj mi numer tych uszczelek na PW bo jest magik który może coś takiego załatwi na początku września. Dziwne, że mówisz że z MK2 3d nie pasują do Jetty Coupe. Sam do mojego MK2 szukam już trzeci rok tych uszczelek i ręce opadająrejden pisze:niestety nie i po mega dlugich poszukiwaniach wciaz nie mam uszczelek na dach jest to tak ciezki temat ,ze na dzien dzisiejszy wciaz szpeci mi to auto.....
Kawał dobrej roboty Jetta dobrze się prezentuje
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Dzieki Wegiel ,trzeba pewnego dnia zrobic dobra sesje kilku wybranych projektow z ZsWegiel pisze:Kawał dobrej roboty Jetta dobrze się prezentuje
Mamy dobrego fotografa zresztą sam widziałeś i to z waszych okolic - Wolina tylko, pogode zamów dobrą i podziałamy bo jestem jak najbardziej na tak.rejden pisze:Dzieki Wegiel ,trzeba pewnego dnia zrobic dobra sesje kilku wybranych projektow z Zs
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
będe mógł dołączyć do sesyjki ? jak już założę mietki ?:D
Golf MK3-BYŁO
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=397052
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=397052
narobiła tam nieco zamieszania, strach pomyśleć co będzie jak ją skończysz, miło było chwile pogadać z właścicielem
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
szukam szukam i znalazłem :]
KOLOREK KONKRETNY !! hehe tez taki mam na caddy mk1
wyczytałem ze czarny podkład ja u siebie miałem szary-jasny ciekawe jaka jest różnica w odcieniu(jeśli jakaś jest) .Będzie trzeba sie kiedyś złapać na fotki bryk (jakiś początek sezonu 2012)
Kawał roboty kozacka fota nowej jetty i dla kontrastu białe kółeczka !! piona
KOLOREK KONKRETNY !! hehe tez taki mam na caddy mk1
wyczytałem ze czarny podkład ja u siebie miałem szary-jasny ciekawe jaka jest różnica w odcieniu(jeśli jakaś jest) .Będzie trzeba sie kiedyś złapać na fotki bryk (jakiś początek sezonu 2012)
Kawał roboty kozacka fota nowej jetty i dla kontrastu białe kółeczka !! piona
- dawid rekowski
- Użytkownik
widziałem jette w wilczych laskach, na żywo robi mega robotę ze tak powiem, brawo!
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
niby rs jest, kolor nowy tez, gleba, no niby wsio tu jest a i tak jakos kupa zawiewa
jest logien i ty to wiesz panie Marcinie
jest logien i ty to wiesz panie Marcinie