z pewnością się super oglada na żywo. Jak te video oglądałem i byłem w szoku. Dźwięk boski , a widok jak skopał kilkach autek z górnej półki - Wypas!!Leszek Madison pisze:Bardzo miło się ogląda takie rzeczy

Moderator: G0 Karcio
z pewnością się super oglada na żywo. Jak te video oglądałem i byłem w szoku. Dźwięk boski , a widok jak skopał kilkach autek z górnej półki - Wypas!!Leszek Madison pisze:Bardzo miło się ogląda takie rzeczy
Brak mi slow naprawde jak bys wiedzial dlaczego tak jest zamontowana ta rozporka to bys inaczej pisal ale po tym co przeczytalem to nie mam nawet zamiaru tego tlumaczyckacper_vwgolf pisze:a nie uwazacie, ze jesli zadziala odpowiednio duza sila to tlok wygnie sie mniej wiecej w polowie drogi?? w koncu to nei jest jakis mega gruby pret i takie rozwiazanie wydaje mi sie srednio dobre, a tymbardziej dziwi mnie w tak zaawansowanym projekcie! Nie lubie dzwieku nowych r'ke zbytnio, ale po tym filmiku chyba zmienie zdanie!![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości