No szczeże mówiąc to miałem kiedyś taki pomysł żeby prostokontną tablice US zmontować na lewej kratce od strony kierowcy Ale na szczeście już mi sie to odpodobałokalbi_vw pisze:Całe szczęście bo już myślałem, że chcesz ją na bok montować
GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
Re: GOLF MK4 by GoNzO
GOLF MK4 by GoNzO
A jak tam macie z policją nie ganiają za szerokość kół wystających za obrys auta ?? Bo u nas chłopaki potracili dowody. Więc na nowych laczkach będziesz musiał uważać, ale za to zrobią szał.
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
GOLF MK4 by GoNzO
Może i ganiają, przekonam się pewnie jak założe koła na auto Zreszta już nie pierwszy raz będe miał zabrany dowud rejestracyjny Tak nikomu jeszcze nie zabrali, ale też nikomu tak koła nie wystają poza obrys auta
GOLF MK4 by GoNzO
Dziś mała aktualizacja. Mianowicie udało się skończyć prace nad felgami, ogulnie troche czasu mi nad nimi zeszło ale efekt na żywo jest mega, szkoda że zdięcia tego wpełni nie odają
GOLF MK4 by GoNzO nowe koło str. 36
Jest zacnie czekać tylko jak wpadną na auto
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
dawaj szybko na auto...bardzo ładny i elegancki felunek...samochodzik będzie wyglądał nieziemsko...powodzenia...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
Szerokości jedyne słuszne dla MK4 9J przud i 10J tył A felgi wylądują na aucie dopiero za jakieś 3 tygodnie jak wruci od lakiernika
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
no jestem ciekawy jak to się będzie prezentować na takich felgach pewnie będzie maks kozak
Pozdro
Pozdro
GORAJ pisze:Bedzie kozak na tych felgach
Mam nadzieje że wstydu nie będzie na tym kole Początkowo troche nie byłem przekonany co do tych felg ze względu na kształt rantorów ale teraz po odnowie jestem zadowolony że je kupiłmAd4m3k pisze:no jestem ciekawy jak to się będzie prezentować na takich felgach pewnie będzie maks kozak
Pozdro
Jak ci nie pasuje możemy się zamienić :PP
kalbi_vw kusząca propozycja, ale jednak nie skorzystamkalbi_vw pisze:Jak ci nie pasuje możemy się zamienić :PP
Udało się też już skompletować opony, na dniach bedą zakładane na felgi
-
- Nowicjusz
Mam pytanie !! kolego masz pieknego golfika ! tez chcialbym swojego podobnie zrobic ale ciekawy jestes ile kosztuja takie mody... czy moglbys mi podpowiedziec?/;>