[Gollf MK2] Golf GTD od 1 6 D
Moderator: G0 Karcio
Golf GTD od 1 6 D
a da sie westa lampy i atrape zamocowac na zwyklym wzmocnieniu poprzerabiac cos bo ja mam pociete i pospawane pod chklodnice wody climy i intercoler a niechcialbym kolejnego wzmocnienia ciac i pasowac
a niemas przypadkiem starych lamp westa nawet zniszconych na handel
a niemas przypadkiem starych lamp westa nawet zniszconych na handel
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
Golf GTD od 1 6 D
golfiarz1, na ori wzmocnieniu da radę bez dużej zabawy w miarę. Jak pisałem wyżej ramkę Helli dajesz od tyłu wzmocnienia czyli od strony sinika, przykręcasz wyzej o około 2 cm i jest nawet dobrze. On ma tak wsadzone: http://cultstyle.pl/viewtopic.php?f=42& ... &start=210" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam drugą parę Hella frontową po wsadzaniu przez kaczora bixa czyli jest dość pocięta z tyłu. A jak szukasz czegoś jak ori to poszukaj wkładu na żarówkę H4 od MAzdy jak pisałem, jest identyczny wkład co w US ale ma euro homologacje i świeci jak u nas powinno.
Jeśli byś miał cały ori west to jest taki opis
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3739752" onclick="window.open(this.href);return false;
A ja chce stelaże z Mazdy bo będzie OEM+ czyli montaż jak w ori ale dodatkowo można podpiąć regulacje pochylenia elektryczną.
Mam drugą parę Hella frontową po wsadzaniu przez kaczora bixa czyli jest dość pocięta z tyłu. A jak szukasz czegoś jak ori to poszukaj wkładu na żarówkę H4 od MAzdy jak pisałem, jest identyczny wkład co w US ale ma euro homologacje i świeci jak u nas powinno.
Jeśli byś miał cały ori west to jest taki opis
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3739752" onclick="window.open(this.href);return false;
A ja chce stelaże z Mazdy bo będzie OEM+ czyli montaż jak w ori ale dodatkowo można podpiąć regulacje pochylenia elektryczną.
- heyus1986
- Gadatliwa bestia
Golf GTD od 1 6 D
No wkoncu sie cos powaznego dzieje mam nadzieje ze niedlugo zakonczysz dzialanie przy nim i sie pokazesz na ulicy
Był GOLF II GTD --> viewtopic.php?f=87&t=150527" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz śmigam Passat b3 Variant 1.9tdi 116 km --> viewtopic.php?f=91&t=395759" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz śmigam Passat b3 Variant 1.9tdi 116 km --> viewtopic.php?f=91&t=395759" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf GTD od 1 6 D
dzieki za ten link do przerobki jak odpale auto to sie pomyskli na jesieni wiemze lampy z mazdy pasuja tak jak i z forda probe
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
Golf GTD od 1 6 D
Tadekk, bez przeglądu, bez lampy i bez grilla to chyba nie bardzo, a i jedna tylna lampa ma wyjęte żarówki do poprawy lutowania bo za małą lutownicę miałem do dyspozycji i żarówki za ciemno świecą. Więc jak na razie z przyjazdu.
witam. czy mozecie mi powiedziec jak wygladaly ori lampy do golfa mk2 w wersji usa?? czy soczewka byla w nich ori czy tam gdzie widzialem sa to poprostu mody robione przez wlascicieli jesli mozna to prosilbym foto:)
Golf mk2 USA 1.8T 20V AUM--> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=420945" onclick="window.open(this.href);return false;
kappi, ori lampy w 85 roku to miały żarówkę wtopioną w lampę. Teraz by było w miarę fabrycznie i legalnie wystarczy kupić wkład od Mazdy 323f z klapiatymi oczami lub od Jeepa Cherokee, wtedy masz zwykłą żarówkę H4 którą można wymienić.
czy sa jakies zamienniki o takim samym rozmiarze jak usa? czytalem gdzies ze nadaja sie lampy Hella 5x7, czy to prawda?
Ostatnio zmieniony pn cze 06, 2011 22:05 przez kappi, łącznie zmieniany 1 raz.
Golf mk2 USA 1.8T 20V AUM--> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=420945" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: [Gollf MK2] Golf GTD od 1 6 D
czytaj uwaznie a niepytasz cos co napisal ci post wyzej jak cos to jeszce z forda probe 1 i ponoc z yugo pasuja1 6 D pisze:kappi, ori lampy w 85 roku to miały żarówkę wtopioną w lampę. Teraz by było w miarę fabrycznie i legalnie wystarczy kupić wkład od Mazdy 323f z klapiatymi oczami lub od Jeepa Cherokee, wtedy masz zwykłą żarówkę H4 którą można wymienić.
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
Wczoraj Jerzy pomagał mi malować amorki a dziś trochę podziałałem, jednak na filmie nie widać by szybciej było po zwiększeniu przepływu powietrza w amorku, jak się bawiłem to miałem odczucie że jest lepiej niż wcześniej
[youtube][/youtube]
Zdjęć nie ma bo nie było aparatu i było dość ciemno.
[youtube][/youtube]
Zdjęć nie ma bo nie było aparatu i było dość ciemno.
Wiem, był duży przestój.
Na urodziny od dziewczyny dostałem czarne obrysówki, jednak zdjęć nie ma bo aparatu nie mam, jedynie klapek. Jak dorwę aparat to wrzucę kilka zdjęć.
Na urodziny od dziewczyny dostałem czarne obrysówki, jednak zdjęć nie ma bo aparatu nie mam, jedynie klapek. Jak dorwę aparat to wrzucę kilka zdjęć.
[youtube][/youtube]
Koła nowe na aucie, ale dystanse przejdą jeszcze zwężanie
Koła nowe na aucie, ale dystanse przejdą jeszcze zwężanie