od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Moderator: G0 Karcio
green GT by Krzychu [ZKW & C2 on board]
Jest THE PORSCHE BROTHERS
Coś mi tu ten zielony golf psuje wygląd tego błękitnego vento, czy je to auto? zna ktoś gośćia
A tak serio serio, to jest mega, ale to meeeegaaa kozak
Autko pełne smaku i stylu, tylko tak 3mać
Coś mi tu ten zielony golf psuje wygląd tego błękitnego vento, czy je to auto? zna ktoś gośćia
A tak serio serio, to jest mega, ale to meeeegaaa kozak
Autko pełne smaku i stylu, tylko tak 3mać
Ostatnio zmieniony pn kwie 04, 2011 17:55 przez ociu, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki, dzięki Panowie
następna odsłona zielonego...Rothenburg
OCIU, już niedługo będzie sesja THE PORSCHE BROTHERS & SALAD SHOOTERS
następna odsłona zielonego...Rothenburg
OCIU, już niedługo będzie sesja THE PORSCHE BROTHERS & SALAD SHOOTERS
Tylko te salad shooters takie brzydkie teraz. Ja za wami nigdy nie nadążę he he. Golfik wygląda grubaśne. Ciężko będzie wymyśleć w nim jeszcze jakiś mod
Mój kibel R32 wsadzamy Vortecha=======>
jedni kupują coraz nowsze, a drudzy coraz starsze
SWAPY 6v, 8v, 10v, 12v, 16v, 20v 24v i inne cuda
Re: green GT by Krzychu [ZKW & C2 on board]
Nie martw się, oni to pewno na 3 sezony w przód mają wszystko rozpykaneBadyl pisze:Ciężko będzie wymyśleć w nim jeszcze jakiś mod
Lotkę odświeżyć i kraniki w poler, migusiem
Jest przegrubo, co tu dużo mówić.
Ale foty to dopiero!
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
jestes winny mojego porycia psychiki tymi zdjeciami! zwlaszcza tymi "twarza w twarz" ;]
w nysie koniecnzie musze macnac prosiaki i zostawic swoje odciski na nich ;] hehehe jest orgia...
w nysie koniecnzie musze macnac prosiaki i zostawic swoje odciski na nich ;] hehehe jest orgia...
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
no obczajone na zywo na spocie, autko robi robote, zmiany przemyslane felga jak to porsche klasa sama w sobie ale z drugiej strony nie rzuca sie ostro w oczy co dodaje wlasnie uroku całemu autku i pasuje do reszty.
>>>>>White GL by Stary<<<<
luki07, przemega foto...już nie mogę doczekać się reszty...
Badyl, bam_bam, stary,
patrząc na to co dał luki to coś czuje, że będą jeszcze lepszeAdrian1989 pisze:jestes winny mojego porycia psychiki tymi zdjeciami!
Badyl, bam_bam, stary,
piękna golfina, gdyby moj był też jakoś pomodzony to na pewno musielibysmy sie ustawić bo daleko do zmigordu nie mam
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
konradek, na spoty możesz wpadać choćby rowerem. Zawsze najważniejszy jest kierowca
Mój kibel R32 wsadzamy Vortecha=======>
jedni kupują coraz nowsze, a drudzy coraz starsze
SWAPY 6v, 8v, 10v, 12v, 16v, 20v 24v i inne cuda
Luki, nie urwę, nie urwę... niestety, to chyba najciekawsze jakie mam. Jak się zazieleni to lecimy na jakieś foty, koniecznie.
16 kwietnia przez zmigród bede jechał, ale to do rodziny wiec odpada bedzie mozna kiedyś się umówić na jakis spot w innym terminie
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;