MK II GTI TDI by Cinek
Moderator: G0 Karcio
MK II GTI TDI by Cinek
a zmiesci Ci sie te gt22 w mk II ? Bo wiem, ze pod arl'em w mk II chyba nie bardzo da sie ja upchnac
MK II GTI TDI by Cinek
sie popieści to sie zmieści. najwyżej sie popieści kątówką
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
- Roobus
- Nowicjusz
- Kontakt:
MK II GTI TDI by Cinek
No no czytam cały temat i jestem pod wrażeniem ;> tylko brakuje mi tu zakonczenia? Co tam słychać w temacie bo cisza? Pozdrawiam
MK II GTI TDI by Cinek
zakończenie to bedzie jak sprzedam/popsuje/spale/ cy jeszcze inaczej
zrobiłem sobie nowy wydech, 70mm od wylotu z turbiny, stalowy, bez fajerwerków. prócz tego dolot łącznie z rurami IC i filtrem powietrza musiałem przebudować pod nowe turbo, które zmieściło sie ledwie ale sie zmieściło. niestety wytrzymało jeden wyjazd z garażu, i puścił uszczelniacz prawdopodobnie, bo olej poszedł do wydechu. czekam więc na paczke z kolejnym GT, które mam nadzieje spełnić moje skromne oczekiwania.
prócz tego mam wizje syncro, z tym że mam ją już od jakiegoś czasu i mocno sie zastanawiam czy to ma sens. jeżeli ostatecznie dojde do tego że nie ( a ku temu sie skłaniam ), a będzie jeździło tak jak to sobie wymyśliłem to nie można wykluczyć szpery
do tego felgi wymagają troche pracy, ale że są stosunkowo proste to też bede robił sam, więc troche zejdzie
teraz z racji zawodu mam mocno ograniczony czas, więc roboty ciągną sie dłużej niż normalnie, ale w przyszłym miesiącu chciałbym wyjechać
zrobiłem sobie nowy wydech, 70mm od wylotu z turbiny, stalowy, bez fajerwerków. prócz tego dolot łącznie z rurami IC i filtrem powietrza musiałem przebudować pod nowe turbo, które zmieściło sie ledwie ale sie zmieściło. niestety wytrzymało jeden wyjazd z garażu, i puścił uszczelniacz prawdopodobnie, bo olej poszedł do wydechu. czekam więc na paczke z kolejnym GT, które mam nadzieje spełnić moje skromne oczekiwania.
prócz tego mam wizje syncro, z tym że mam ją już od jakiegoś czasu i mocno sie zastanawiam czy to ma sens. jeżeli ostatecznie dojde do tego że nie ( a ku temu sie skłaniam ), a będzie jeździło tak jak to sobie wymyśliłem to nie można wykluczyć szpery
do tego felgi wymagają troche pracy, ale że są stosunkowo proste to też bede robił sam, więc troche zejdzie
teraz z racji zawodu mam mocno ograniczony czas, więc roboty ciągną sie dłużej niż normalnie, ale w przyszłym miesiącu chciałbym wyjechać
- Roobus
- Nowicjusz
- Kontakt:
MK II GTI TDI by Cinek
To miejmy nadzieję że zakończenia nie będzie . No to znowu poszło do przodu o ogrom prac, teraz to chyba już z górki? . Składaj kapturka żeby jeździło to tak jak ma . A jak znajdziesz trochę czasu to kliknij kilka zdjęć motorowni, i jak to pod maska wygląda teraz, i oczywiście filmik jak jeździ ten Kombajn . Pozdrawiam
MK II GTI TDI by Cinek
pod maską ? yyy, nie jestem z tych co mają porządek pod maską opanuje tam raczej artystyczny nieład. jak sie poskłada i wystroi to bedą filmy i zdjęcia
MK II GTI TDI by Cinek
Ważne że bez strojenia już jakoś jedzie sprawdzane na trasie zabrze - radzionków ostatnio (na miejscu teściowej)
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
MK II GTI TDI by Cinek
jeździło raczej skrzynia biegów sie urwała z poduszki
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: MK II GTI TDI by Cinek
kup że w koncu benzyne chłopieCinek pisze: raczej już finalne cyfry dla tego silnika
MK II GTI TDI by Cinek
nie za ostro trochę ten niuton?
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411