Blue R32 on White BBS Jetta A2 coupe by rejden-
Moderator: G0 Karcio
- daro81
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf 3 GTI, Karmann Ghia
- Silnik: AQN
- Kontakt:
Re: Black on White Jetta A2 coupe by rejden
widac gruuubą robote od pierwszych fot do teraz.
jetta robi robote,gleba,kolo,kolor jak dla mnie bomba
jetta robi robote,gleba,kolo,kolor jak dla mnie bomba
nisko,szeroko,szybko
https://www.facebook.com/pg/VWolfGarage/posts/?ref=page_internal
https://www.facebook.com/pg/VWolfGarage/posts/?ref=page_internal
Black on White Jetta A2 coupe by rejden
No i zaczęło sie modzenie na poważnie...Jetta pojechała do lakiernika i blacharza i powoli zostaje przygotowana do malowania .Kilka poprawek blacharskich i zostanie narzucony lakier ,na początek zamiast akrylu kilka warst samej bazy LO41 ,a na nią 4 warstwy klaru ,aby uzyskać efekt pianina czyli mega ciemnej błyszczącej czerni.Przy okazji antena z błotnika zostanie przerzucona na dach, pojawią się pomarańczowe obrysówki w błotnikach i żółte Halogeny w zderzaku.
brawo, czekam na pierwsze fotki z malowania ? jakiej firmy uzywasz podkladow i lakierow ?
http://WWW.MLRD.PL" onclick="window.open(this.href);return false;
- Miszon201
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ogólnie nie podoba mi się jak jest mieszane MK2 z MK3 czy MK4 jezeli chodzi o środek!! MK2 to MK 2 ale tu to pasuje. Wypas wygląda na BBS'ach i taj glebie.
StickerBomb zbombardował dach
viewtopic.php?f=87&t=251883" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=251883" onclick="window.open(this.href);return false;
no to jeszcze trochę do fotek ,auto jest robione na spokojnie bez niepotrzebnej werwy.fOniK pisze:brawo, czekam na pierwsze fotki z malowania ? jakiej firmy uzywasz podkladow i lakierow ?
Środek i tak będzie obszywany wiec nie ma to jakiegoś większego znaczenia ,jakie Recaro trafiły do środka ważne ,że są dobrze wyprofilowane i przyjemnie się w nich siedzi,dodam tylko ze tylna kanapa dostanie góre od mk IV i to tez tylko z jednego powodu ,ze pasażerowie maja do dyspozycji podłokietnik.Całość będzie stylizowana na Golfa GTI i uwierz mi ,że gdybym nie opisał co i jak to nie byłbyś w stanie odróżnić skąd to były Recaro mk III czy mk II.PzdrMiszon201 pisze:Ogólnie nie podoba mi się jak jest mieszane MK2 z MK3 czy MK4 jezeli chodzi o środek!! MK2 to MK 2 ale tu to pasuje. Wypas wygląda na BBS'ach i taj glebie.
- vwcustommk2
- Nowicjusz
Najważniejsze są detale.Dla mnie super Jetta. Moje MKII mógłbym zamienić tylko na taką Jette lub Caddy.
Trzyj szmato !!!
- krzysiek08
- Użytkownik
ciekawie sie tu robi... bede systematycznie przegladal temat...
cos w strone osiagow bedzie??? czy ma byc poprostu bezawaryjnie?
cos w strone osiagow bedzie??? czy ma byc poprostu bezawaryjnie?
Miala wyladowac VR-ka pod maska ,ale postanowilem ogarnac blachy i obszyc srodek ,poza tym im wiecej czytam o VR-ce tym bardziej odechciewa mi sie tego silnika pod maska dlatego narazie pozostanie poczciwy RP-k moze w jakiejs innej opcji kolorystycznej .
- krzysiek08
- Użytkownik
co Cie tak odpycha od tej vrki??? to ze trzeba troche kasy aby miec ta serie??? no fakt ale to juz tak musi byc...rejden pisze:Miala wyladowac VR-ka pod maska ,ale postanowilem ogarnac blachy i obszyc srodek ,poza tym im wiecej czytam o VR-ce tym bardziej odechciewa mi sie tego silnika pod maska dlatego narazie pozostanie poczciwy RP-k moze w jakiejs innej opcji kolorystycznej .
ale ten dzwiek... hmm cos piknego
rejden Dobrze nie ładuj bo muszę być jedyny w szcz-n
Forum golf>>> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=386162" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta Club>>> http://www.jettaclub.pl/viewtopic.php?f=5&t=2236" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta Club>>> http://www.jettaclub.pl/viewtopic.php?f=5&t=2236" onclick="window.open(this.href);return false;
po 1 ten temat:krzysiek08 pisze:co Cie tak odpycha od tej vrki??? to ze trzeba troche kasy aby miec ta serie??? no fakt ale to juz tak musi byc...rejden pisze:Miala wyladowac VR-ka pod maska ,ale postanowilem ogarnac blachy i obszyc srodek ,poza tym im wiecej czytam o VR-ce tym bardziej odechciewa mi sie tego silnika pod maska dlatego narazie pozostanie poczciwy RP-k moze w jakiejs innej opcji kolorystycznej .
ale ten dzwiek... hmm cos piknego
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p4376074" onclick="window.open(this.href);return false;
po 2 artykuł w jednym z Vw trends-ow ,gdzie tresciwie i rzeczowo opisali wady i zalety tego silnika
po 3 koszt generalki , dostepnosc czesci zamiennych i tysiace innych rzeczy
a co przemawia za? to co napisales magiczny dzwiek i to jak wyglada pod maska
hehe spokojnie jak tylko bedzie gotowka wykombinuje sie cos pod maska a tak swoja droga trzeba cie w koncu odwiedzic i zobaczyc jak to jezdzi.PzdrMaygo99 pisze:rejden Dobrze nie ładuj bo muszę być jedyny w szcz-n
pierwsze foty z placu boju:
chce zrobic to auto raz i porzadnie dlatego bedzie troche zabawy blacharka , do wymiany ida progi i tylne lewe nadkole.
Ostatnio zmieniony wt lut 22, 2011 20:09 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzysiek08
- Użytkownik
wiem wiem rozumiem... to nie jest tani wydatek
a zastanawiales sie moze nad vrixem z mkIV??? co prawda jeszcze wiekszy wydatek ale wydaje mi sie ze wiekszy spokuj psychiczny... chociazby dlatego ze to mlodsza jednostka i sie tak szybko nie rozleci jak AAA czy ABV....
a zastanawiales sie moze nad vrixem z mkIV??? co prawda jeszcze wiekszy wydatek ale wydaje mi sie ze wiekszy spokuj psychiczny... chociazby dlatego ze to mlodsza jednostka i sie tak szybko nie rozleci jak AAA czy ABV....
Narazie doprowadzenie auta blacharsko i lakierniczo do stanu ,ktory mnie zadowoli pochlonelo mnie w 100 % ,jak zakoncze ten etap srodek idzie do obszycia ,a pozniej trzeba wykombinowac cos z kolem. W tym sezonie watpie ,zeby zawitalo cos nowego pod maska.
- krzysiek08
- Użytkownik
i tak i tak jest juz dobrze... a engine to zawsze mozna cos ciekawego wsadzic... i tego zyczerejden pisze:Narazie doprowadzenie auta blacharsko i lakierniczo do stanu ,ktory mnie zadowoli pochlonelo mnie w 100 % ,jak zakoncze ten etap srodek idzie do obszycia ,a pozniej trzeba wykombinowac cos z kolem. W tym sezonie watpie ,zeby zawitalo cos nowego pod maska.
a co do kola sa juz jakies plany??? czy to top secret???