[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
Moderator: G0 Karcio
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
[mk3 VR6] Yellow Cab :) all foto str. 1
Fredi88, dobrze, że poszerzenie auta poszło w parze z wykorzystaniem oryginalnych zderzaków i dopasowaniem ich żeby wszystko miało ręce i nogi .
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Teraz to juz przyjemnosc skladac wszystko do kupy i robic w aucie jak sie tylko zamarzylo, powoli a do celu, bedzie git, nawet mi sie ten zólty zaczyna troche podobac chociaz nigdy nie bylem przekonany do takich kolorków.
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
kolor 'Pierwsza Liga' reszta zresztą też
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolor fajny taka żarowa z niego najbardziej mnie ciekawi efekt końcowy, a pod maska to będzie chyba kładł na kolana...
kozacka maszyna
Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
no... kupilem canona 550d zeby bylo czym robic zdjecia i krecic filmy w sezonie a tak poza tym to nic... garaz mi przymarzl i fura stoi. jak kumpel znajdzie troche czasu to bede patrzyl silnik wrzucic... mogloby sie zrobic tylko troche cieplej
- RafaelloW007
- Forum Master
coraz bardziej mi sie podoba ta żółć felgi już wypolerowane?
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Żółty wygląda lepiej niż dobrze
Dzięki takiemu sprzętowi z pozoru banalne zdjęcie jak to powyżej może cieszyć oko
Fajnie, że zainwestowałeś w aparat. Też się zbieram ale ciągle ważniejsze wydatki są po drodze i trzeba korzystać z pomocy kolegów ze zdjęciamiFredi88 pisze:kupilem canona 550d
Dzięki takiemu sprzętowi z pozoru banalne zdjęcie jak to powyżej może cieszyć oko
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
tak, wczoraj silnik został złożony do końca i auto po kilku próbach odpaliłoLukaszMK4 pisze:mega zaciekawil mnie temat... cos do przodu?
ciągle szukam żółtych węży i kabli w jakiejś przystępniejszej cenie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
zagadał brawo czyli ten sezon zapowiada się dobrze myślę że jak się zrobi ciepło, prace pójdą jak burza
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]