[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
- Dawca_Nerek
- Forum Master
To samo stwierdziłem ale podobno w mk2 ich nie widać po wyprostowaniuku_bi pisze:szkoda tylko, że zostawiłes wycieraczke
YEEEEFox_00 pisze:ramki pójdą sobie do spalenia jakby co
fajowsko, najlepsze jest na początku, ptaszki ćwierkają spokojnie, wielki spokój - i tu spodziewałem się że wpadniesz na maksa na ręcznym - podjeżdza golfik i robi bączka, ale fela tylnia wiele nie miała do krawężnikaFox_00 pisze:A teraz mój golfik w akcji
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- barteKKK03
- V.I.P.
Prace nad golfem niestety się zatrzymały, nie wiem niestety kiedy ruszą...
dużo problemów się pojawiło :/
niestety mam teraz mase spraw na głowie i duzo płacenia i inwestowanie, bo otworzyłem swoją firmę :]
myślę że dopiero niestety w czerwcu się coś może ruszyć z dalszym "uzbrajaniem" Goferka...
a również mam wątpliwości małe co do tego czy się pojawię na Vw-Manii
dużo problemów się pojawiło :/
niestety mam teraz mase spraw na głowie i duzo płacenia i inwestowanie, bo otworzyłem swoją firmę :]
myślę że dopiero niestety w czerwcu się coś może ruszyć z dalszym "uzbrajaniem" Goferka...
a również mam wątpliwości małe co do tego czy się pojawię na Vw-Manii
- Dawca_Nerek
- Forum Master
o to się nie martw, od tego roku oprócz tego golfa być może będe przygotowywał następna dwa projekty które zaprezentuje jeden już na przyszłą majóVWke 2007, a drugi na VW-Maniie 2007Dawca_Nerek pisze:Fox_00, tylko niech Ci nie wpadnie do głowy sprzedaż golfa
ale na 100% jeden na pewno wykonam
hurtownia płyt meblowychDawca_Nerek pisze:A co to za interesik ? jeśli można wiedzieć
co byście powiedzieli na takie foteliki ?? może mi się uda je zgarnąć za małe sianko...
fotele i kanapa pochodza z samochodu Subaru STI 2005
a jesli nie uda mi się tych zgarnąć to będą też podobne, ale bez tylnej kanapy
A mojego golfika teraz czeka niestety naprawa, nie jest zbyt poważna, no ale mam nadzieję że i nie kosztowna
No jak ci sie uda to wsadzic bez problemu do golfa to je bierz.Fox_00 pisze:co byście powiedzieli na takie foteliki ?? może mi się uda je zgarnąć za małe sianko...
fotele i kanapa pochodza z samochodu Subaru STI 2005
Kurde ale ci robota idzie, codziennie cos sie zmienia,az nadażyc nie mozna
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url]
mała przeróbka będzie musiała być szyn, ale to godzinka czasumaccciej pisze:No jak ci sie uda to wsadzic bez problemu do golfa to je bierz.
Kurde ale ci robota idzie, codziennie cos sie zmienia,az nadażyc nie mozna
no i nie wiem jak z tylnią kanapą, ale myślę że też bez problemu będzie
a robota idzie bo idzie, teraz mały zastój będzie z grzebaniem przy goferku niestety