to ja będę miał pod koniec czerwca jak lakiernik skończy prace...DaVWidek pisze:bonus
SAHARA PROJECT by PRUSAK <NEW NIGHT SESION > NEW TOPIC!!!
Moderator: G0 Karcio
Więc jak mówiłem wszystko już ugadane w piątek laweta ok 13:00 podjeżdża pod garaż i pakujemy moja małą jadzie i zaworze jak do speca od nowego kolorku...
to wszystko po moich urodzinach które są 3 czerwca... wreszcie też zapłacę ziomkowi od felg i mi je wreszcie wyśle... same happy fanty będą.. oczywiście uszczknę fotek dla was...
to wszystko po moich urodzinach które są 3 czerwca... wreszcie też zapłacę ziomkowi od felg i mi je wreszcie wyśle... same happy fanty będą.. oczywiście uszczknę fotek dla was...
Tak jak mówiłem wszystko idzie zgodnie z planem dziś ok 13:00 Jadzia wjechała na lawetę i została przetransportowana do lakiernika...
Wyciągarka była spalona wiec ręcznie została wepchnięta :green_fuck:
Transport zajął ok 15 min po czym Jetta była już na podwórku u lakiernika...
teraz na bieżąco foty z prac będę wklejał bo dużo powymyślałem jeszcze...
Wyciągarka była spalona wiec ręcznie została wepchnięta :green_fuck:
Transport zajął ok 15 min po czym Jetta była już na podwórku u lakiernika...
teraz na bieżąco foty z prac będę wklejał bo dużo powymyślałem jeszcze...
Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 15:08 przez PRUSAK, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowe fele poszły do żyda bo rozstaw był 5x100... a trafiły mi się inny rozstaw.... Mój 4X100
Nowy setup :
rozkręcone i śruby przygotowane do złocenia
rant prze polerowany
bębny pod szlifowane do malowania (będzie czarna faktura zderzaka)
wyglądać będą tak samo jak tamte ale rozstaw będą miały 4x100 7j przód i 9j tył.
Fele robi spec od tych spraw....
Nowy setup :
rozkręcone i śruby przygotowane do złocenia
rant prze polerowany
bębny pod szlifowane do malowania (będzie czarna faktura zderzaka)
wyglądać będą tak samo jak tamte ale rozstaw będą miały 4x100 7j przód i 9j tył.
Fele robi spec od tych spraw....
Ostatnio zmieniony sob cze 12, 2010 11:54 przez PRUSAK, łącznie zmieniany 3 razy.