SAHARA PROJECT by PRUSAK <NEW NIGHT SESION > NEW TOPIC!!!
Moderator: G0 Karcio
- popielasty
- Gadatliwa bestia
to poznajesz auto??k0nr4d pisze:Byłe auto Grzany, zanim miało ABFa, miało NZę shamowaną na 75KM
jaka cena i jaki sklep?? daj namiar na lebka od owiewki...popielasty pisze:ps: wczoraj widziałem tą owiewkę thule w sklepie!
dzieki za wszystkie opinie ale ten kolor to juz nie to samo co zeszlo z tasmy ... jest zaniedbany i tak trzeba bylo by malowac wszystko od poczatku...
sprobuje z tym matem ale wlasnie wnetrze ma sie gryźć ze wszystkim ... beda czarne matowe motyly jak sierpy fele i caly silnik znaczki ... wiec w stylu pustynnej burzy chcemy
zrobic ...
Fabian LDZ, Krata sprowadzona z Włoch ori Burberry... ok 180zł m/b
Co do silnika dokładnie nie wiem bo naklejka nie jest czytelna na bloku nic nie pisze moze po vinie cos dojde z tego co wiem to skrzynia 4 jest w 55KM a w tych 75KM jest juz 5b
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2010 16:16 przez PRUSAK, łącznie zmieniany 4 razy.
- popielasty
- Gadatliwa bestia
piękna bryła coupe, ja mam niestety sedan a, widzę ze ostro zaczełeś, ja czekam na garaż teściowej bo latem nikt nie parkuje i wtedy ja zacznę działać z jetta. powodzenia w modach czekam na efekt końcowy.
Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 14:03 przez cichy64, łącznie zmieniany 1 raz.
- popielasty
- Gadatliwa bestia