pewne było że będzie swap.w sumie było już nagrane toledo z 1Z za przyzwoita kase.przed wyjazdem po toledo przejrzałem jeszcze raz allegro.znalazłem w Oławie golfa II w wersji USA.auto kompletne jeżdżące do ogarnięcia.szybki telefon i negocjacja ceny.potem wycieczka po auto.odrazu po przywiezieniu pewne było że z auta wylatuje prawie wszystko co USA. wyleciała klima,silnik,pasy licznik i inne duperelele.w ciągu 3 tygodni auto znów poskładane poszło do żyda.nie dość że graty zostały to jeszcze zarobiłem na nim połowę tego co dałem dzięki czemu starczyło na mikołaja dla dziewczyny

plan do końca zimy jest taki żeby włożyć klimę,pomalować komorę,włożyć i odpalić motor, złożyć środek i przepolerowac koła.w między czasie jeszcze hamulce i rozpórki.ciągle szukam boczków w skórze, klamki chromowanej i kilku innych drobnych rzeczy.
czas na foto:
tak teraz wygląda golf

to wszystko trzeba będzie upchnąć

nowe serducho:

lodóweczka:

czy tu aby czegoś nie brakuje??:

kolejna część układanki:

nazbierało sie kilka tych juesów

to to od digi??:

dzisiejszy łup ze złomu.długo szukane ori czarne zaczepy do daszków:

tyle na dziś.teraz trzeba się zabrać za czyszczenie komory i przygotowanie jej do malowania.w między czasie wymienię sobie dywan z szarego na czarny i to chyba tyle w tym roku.