[GOLF MK2] - R32
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Ma gadane
- Kontakt:
kolektory
Nowe modyfikacje polegały na wyspawaniu nowych kolektorów wydechowych, oraz kompletnego układu wydechowego. Srednica rurek na kolektorze 44,5mm (3x1), 2x1 54mm, reszta 70mm full przelot
Chciałbym podziękować Michałowi z MG Motor sport za przygotowanie mufek i koszyczków. Propozycja kolektora jest pokazana na zdjeciu. Jak wydech bedzie gotowy dodam fotki w całości
- pisizakopane
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja mam pytanko do właściciela
Ja wsadzilem do swojej mk2 VR6 z mk4 i teraz widze ze chyba troche zaj..... z zawieszeniem, nie potrzebnie wsadzilem zawias z mk4, bo u ciebie widze serie.
Czy do skrzyni z r32 podeszly ci półosie z mk3 vr6? czy jest tam jakaś kombinacja alpejska? Jak mozesz powiedz mi jak masz rozwiazana sprawe zawiasu, bo ja wolal bym wrocic do serii gdyz teraz mam po 3cm szerzej przod na strone.
Dzieki
Ja wsadzilem do swojej mk2 VR6 z mk4 i teraz widze ze chyba troche zaj..... z zawieszeniem, nie potrzebnie wsadzilem zawias z mk4, bo u ciebie widze serie.
Czy do skrzyni z r32 podeszly ci półosie z mk3 vr6? czy jest tam jakaś kombinacja alpejska? Jak mozesz powiedz mi jak masz rozwiazana sprawe zawiasu, bo ja wolal bym wrocic do serii gdyz teraz mam po 3cm szerzej przod na strone.
Dzieki