[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
Ja się tylko zastanawiam jak wy jeździcie na takich glebach. Przecież tam prześwitu przy nadkolu jest z 5 mm. Nie lubicie czasem pogonić, niekoniecznie na ekspresowej czy autostradzie ?
P.S. Byłem świadkiem sytuacji gdzie MK4 na 19", opona z naciągiem i gleba właśnie tak z 5mm prześwitu przy nadkolu wlókł się przez jakąś średniej jakości asfaltówkę 10km/h, a za nim sznur aut... śmiesznie to wyglądało. Tak ograniczać możliwości auta, tym bardziej jak się ma konkretny motor. To nie na nasze drogi, jak już taka gleba to u nas tylko air-ride.
Osobiście miałem glebę w Polo 6n2 dosyć konkretną 60/40 (choć do hardcoru daleko) i po pewnym czasie jazda stała się wkurzająca. Po tym jak przesiadłem się do MK4 nie wyobrażam sobie wracania do sportowego zawiasu. Nie chodzi nawet o dziury w drodze, bo mam już skaner w oczach, ale o najdrobniejsze nierówności i wytrzęsienie bebechów.
P.S. Byłem świadkiem sytuacji gdzie MK4 na 19", opona z naciągiem i gleba właśnie tak z 5mm prześwitu przy nadkolu wlókł się przez jakąś średniej jakości asfaltówkę 10km/h, a za nim sznur aut... śmiesznie to wyglądało. Tak ograniczać możliwości auta, tym bardziej jak się ma konkretny motor. To nie na nasze drogi, jak już taka gleba to u nas tylko air-ride.
Osobiście miałem glebę w Polo 6n2 dosyć konkretną 60/40 (choć do hardcoru daleko) i po pewnym czasie jazda stała się wkurzająca. Po tym jak przesiadłem się do MK4 nie wyobrażam sobie wracania do sportowego zawiasu. Nie chodzi nawet o dziury w drodze, bo mam już skaner w oczach, ale o najdrobniejsze nierówności i wytrzęsienie bebechów.
Ostatnio zmieniony pn lip 20, 2009 13:46 przez mikew_86, łącznie zmieniany 2 razy.
Wtedy masz naklejke na tylnej szybie TAMOWANIERUCHU.PL i wszyscy wiedza o co chodzimikew_86 pisze:Ja się tylko zastanawiam jak wy jeździcie na takich glebach. Przecież tam prześwitu przy nadkolu jest z 5 mm. Nie lubicie czasem pogonić, niekoniecznie na ekspresowej czy autostradzie ?
P.S. Byłem świadkiem sytuacji gdzie MK4 na 19", opona z naciągiem i gleba właśnie tak z 5mm prześwitu przy nadkolu wlókł się przez jakąś średniej jakości asfaltówkę 10km/h, a za nim sznur aut... śmiesznie to wyglądało.
Ostatnio zmieniony pn lip 20, 2009 17:28 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- Smanov
- Ma gadane
- Kontakt:
to nie gleba...;p wiem cos o tymmikew_86 pisze:Osobiście miałem glebę w Polo 6n2 dosyć konkretną 60/40
po I primo jak sie mma taka glebe to sie nie jezdzi po drogach gdzie sa dziury i kolejny (jezeli mozesz tam wjechac to albo nie masz gleby ale tam nie ma dziur... )
po II primo na glebie trzeba umiec jezdzic (czyt. wiekszosc odcinków dróg masz opanowane) :0
po III primo dziwięk podwozia chaczącego o próg zwalniający BEZCENNY!!!!
POZDRAWIAM SERDECZNIE
majnen polówen: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=151208&start=168
VW MANIA '07 '08 '09 '10 '11
CultStyle de. '10 '11
VW MANIA '07 '08 '09 '10 '11
CultStyle de. '10 '11
zgadzam sie z Smanov,
jezeli na spiacym policjancie nie slychac tarcia to znaczy ze jest koza
jezeli na spiacym policjancie nie slychac tarcia to znaczy ze jest koza
Ostatnio zmieniony pn lip 20, 2009 22:32 przez Virus177, łącznie zmieniany 1 raz.
Vr6 24v http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=328873
Kacper jest mega Golf naprawdę robi WIELKIE wrażenie Pozdro od Darka hehe
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie da rady, teraz obciera a jak jeszcze posadze to w ogole nie bede mogl jezdzicSmanov pisze:patrzac na ostatnie zdjecie (piąte) od Garego to jeszcze Panie z 13 mm mozna przód posadzic
Frykas, Kevinowski, dzieki
mikew_86, - czego sie nie zrobi dla dobrego wygladu
ShauN, MaksioO, rondell, kamiloooo, - podziekowal
kkkubek, Smanov, Virus177, kamiloooo, - no tu sie z wami zgodze
rondell, jak Ty tu trafiles ?
a ja sobie aktualnie czekam na dokladke przedniego zderzaka i polerke auta i nic sie teraz nie zmienia.
pozdr
Hehe przypadek zwany google Kacper
1. Skoda Superb AWX