[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no cos tam usiadlTomek77-89 pisze:Witam Autko nieźle siedz
ta z soczewka musiala byc zmieniona przez poprzedniego wlasciciela.Tomek77-89 pisze:Zauważyłem że jedna lampka ma soczewkę a druga nie ma
no starm sie jak mogeSopek pisze:wlasciciel ciagle dba o golfa
dziekujeSopek pisze:gleba wyszla zajeb*** , dystans rowniez zrobil swoje,
a mnie sie podoba , tylko ze niedlugo zmiana frontu i bedzie na sprzedazSopek pisze:jedno co mi sie nie podoba to bra.. mysle ze jest ni w kij ni w oko
dziekuje, po zalozeniu nowych felg az tak badzo sie nasze auta wizualnie nie rozniaEnJoy pisze:co jakiś czas powracam do tego wątku i ciągle się na tego golfiaczka napatrzeć nie mogę
Nowy nabytek do nowego wygladu :
Ostatnio zmieniony śr lip 08, 2009 12:00 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciekpppp87
- Ma gadane
- Kontakt:
MichV5, w ASO
z niecierpliwością czekam na efekty
wiesz co ja myślę?? że nasze auta w niedługim czasie staną się naprawdę bliźniaczo podobne.. chyba masz ten sam gust i styl co ja też planuje założyć obrysówki.. więc zobaczymy jak Ci wyjdzie montaż i jak się będą prezentowałykacpersky pisze:Nowy nabytek do nowego wygladu :
z niecierpliwością czekam na efekty
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MichV5 - dokladnie, w servisie vw tylko koszt jednej to ok 250 zl :wow:
pozdro
jesli tez zakladasz przod od bory to napewno beda podobne wygadalem sie teraz ale nie moglem wytrzymac za tydzien gdzies auto bedzie do odbioru, z obrysowkami jest troche rzezby wiec nie wiem do konca co z tym bedzie, ale mam nadzieje ze w koncu wyladuja na aucie. tylko planuje inny kolor dac bo teraz by nie pasowaly do niczego.EnJoy pisze:nasze auta w niedługim czasie staną się naprawdę bliźniaczo podobne
pozdro
kacpersky pisze:jesli tez zakladasz przod od bory to napewno beda podobne
to mnie teraz powaliłeś
czyżbyś szedł w ślady słynnego BOLF'a?
jeśli masz mieć front od bory to mi się wydaje, że to żaden problem. Będziesz miał zderzak od Bory a w niego bez problemu wpasujesz listwę US, bo ona pasuje i do EU i do US z tego co kojarzę.. nie tak jak w przypadku golfa ;]kacpersky pisze:z obrysowkami jest troche rzezby wiec nie wiem do konca co z tym bedzie, ale mam nadzieje ze w koncu wyladuja na aucie.
- TrenerOpole
- Mały gagatek
- Kontakt:
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
narazie jest plan zeby rzezbic.szczep2008 pisze:rzeźbisz listwę euro pod obrysy, czy kupujesz US ?
kosztowaly mnie 15 zl jedna.szczep2008 pisze:jaka jest cena lampek ?
mam troche inna wizje tej opcjiEnJoy pisze:czyżbyś szedł w ślady słynnego BOLF'a?
TrenerOpole, - podziekowal
pozniej jak bedze mial czas to beda foty z przymiarki blach
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
oczywiscie, ze nie. moge Ci nawet sprzedac swoja BRE
obiecane wczesniej foty auta:
nowe lampki na przod, jeszcze przed malowaniem :
i nowe lampki na pupe:
narazie na tyle. dzisiaj mialy byc malowane i lakierowane blotniki i zderzak ale nie mialem czasu zeby to zobaczyc.
obiecane wczesniej foty auta:
nowe lampki na przod, jeszcze przed malowaniem :
i nowe lampki na pupe:
narazie na tyle. dzisiaj mialy byc malowane i lakierowane blotniki i zderzak ale nie mialem czasu zeby to zobaczyc.
Ostatnio zmieniony sob lip 11, 2009 00:04 przez kacpersky, łącznie zmieniany 1 raz.