[GOLF MK1] Jedyneczka z ABF'em by voj2s
Moderator: G0 Karcio
Witam Panów
Ja tak troche sie z choinki oberwałem ale mam pytanie włozyłem do mojego mk1 ABF-a no i zaczołem robic przymiarki z półośkami no i wychodzi na to ze zadne mi nie pasuja wszystkie sa za długie, więc pytanie dla tych którzy już jeżdża mk1 z abfem wsadziliscie jakies ori półośki czy poprostu macie dobrego tokarza?
PozdraVWiam
Ja tak troche sie z choinki oberwałem ale mam pytanie włozyłem do mojego mk1 ABF-a no i zaczołem robic przymiarki z półośkami no i wychodzi na to ze zadne mi nie pasuja wszystkie sa za długie, więc pytanie dla tych którzy już jeżdża mk1 z abfem wsadziliscie jakies ori półośki czy poprostu macie dobrego tokarza?
PozdraVWiam
MK I with ABF +
MK III with R5 2.2 20V T 4x4 (under construction)
Passat b4 with 1Z ++
Passat b4 with 1Z ++
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... t=#2602718
tu masz temat o półosiach w mk1 ABF, szukajka nie boli...
tu masz temat o półosiach w mk1 ABF, szukajka nie boli...
voj2s, czemu tego nie poskąłdasz na przepustnicu abfa ?
ze znajomkiem poskłądalismy PLa na walkach abf i reszta ori i mial problem z oddychaniem, no chyba ze ta z kra tak drastycznie rozwiertales ze ma wieksza powierzchnie niz abf?
ze znajomkiem poskłądalismy PLa na walkach abf i reszta ori i mial problem z oddychaniem, no chyba ze ta z kra tak drastycznie rozwiertales ze ma wieksza powierzchnie niz abf?
MK I with ABF +
Passat b4 with 1Z ++
Passat b4 with 1Z ++