[GOLF MK2] VR6 24v by TheBiSHoP
Moderator: G0 Karcio
Z zewnątrz to tylko sierpy i progi GTI może, ale nie wiem czy napewno i w jakiej kolorystyce, się zobaczy =]fasola mk2 pisze:coś jeszcze będziesz modził z zewnątrz czy kończysz???
Tymczasem ropoczeły się powoli przygotowania do klimy. Nagrzewnica z Climatronika z MK4 już siedzi. Mocowanie sterownika nie wygląda estetycznie bo i tak decha będzie inna, ale niestety obecna sytuacja finansowa narazie nie pozwala jej skończyć. Pozatym dziś trafiłem na obwodnicy na ładny odcinek pustej drogi i pobiłem swój rekord prędkości. Wcześniej 208 teraz 223 kmh.
Climatronik
I już w letnim setupie
Dlaczego bez gustu? Brak spojlerów, lotek na 2 metry, wydechu od parnika, alusów 13" z oponami z profilem 70, starego porysowane lakieru... O to chodzi? Nie rozumiem. Jest to przecież, zwykły, nie wydziwiany, udoskonalony Golfik. Mi się podoba wszystko prócz lusterek. Ale becior, ma prawo do swojego zdania, ale dziwię się co nie podoba Ci w tym MKII.Widziałem golfa nawet na żywo i jak dla mnie jest zrobiony zupełnie bez gustu... Ale to tylko moje zdanie.
Ostatnio zmieniony czw kwie 30, 2009 16:50 przez Xabingo, łącznie zmieniany 1 raz.
- cojtalek
- Mały gagatek
- Kontakt:
właśnie to jest tylko twoje zdanie! i nit się nim nie przemujebecior pisze:Widziałem golfa nawet na żywo i jak dla mnie jest zrobiony zupełnie bez gustu... Ale to tylko moje zdanie.
Właściciela znam i z teg co widziałem i słyszałęm nic w tym aucie nie jest robione na odpierdziel itd.. moim zdaniem auto jest zrobiony w taki styl że wszystko pasuje do siebie.. lustra octavia. klamki mk3. zderzaki pelen lakier odpowiednie koło .. jedyne co bym dopracował to boczki z głośnikami ! pozdro
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=313680 moja niunia :)
- emilson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
gratki za silnik ale reszta koncepcji mi sie nie widzi, kółko tutaj ni jak ma sie do tej budy ...tyl clar jak dla mnie nieprzemawia i kilka innych drobnostek
ten znaczek z tylu na pasie 12V musisz miec?:)
Wazne ze sie podoba wlascicielowi reszta malo wazna sugestie swoja wyrazilem nie musisz sie z nia zgadzac pozdro i zycze milego uzytkowania tego Vrka ..
Wazne ze sie podoba wlascicielowi reszta malo wazna sugestie swoja wyrazilem nie musisz sie z nia zgadzac pozdro i zycze milego uzytkowania tego Vrka ..
never ending story
Ja tego nie napisałem. Widać, że w auto zostało włożone dużo pracy, ale nijak ma się to do efektu...cojtalek pisze:Właściciela znam i z teg co widziałem i słyszałęm nic w tym aucie nie jest robione na odpierdziel
Dokładnie. Felgi nie pasują wogóle do mk2, znaczek, to coś na przednim błotniku, front, brak nakładek na progi i sierpów, lampy i jeszcze inne detale. Całościowo golf prezentuje się średnio... Co innego w środku, tam już jest lepiej Gdybym nie wiedział, że ma VR6 pod maską to nawet nie zwróciłbym uwagi na spocie. Myślę, że koncepcja jest "średnia" i właściciel powinien zwrócić uwagę na to co piszę ludzie, bo można zawsze robić auto pd siebie i popełnić w ten sposób błąd. Autu brakuje stylu...Pozdrawiamemilson pisze:ratki za silnik ale reszta koncepcji mi sie nie widzi, kółko tutaj ni jak ma sie do tej budy ...tyl clar jak dla mnie nieprzemawia i kilka innych drobnostek
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
Popieram ale nie w 100%, ponieważ auto mi się podoba (jako jedne z kliku golfów 5d na forum). Wiadomo niema tutaj jeszcze wielu elementów ale nikt tu nie powiedział "projekt skonczony". Jet wiele do zrobienia ale wiadomo czas kasa itp. czasami nie pozwalają. Ogólnie powiem tak golf napewo zostanie dopracówany niech to potrwa rok dwa ale niech nie będzie bez lipy. Bo po co montować wszysto na raz a przy okazji temat bardziej rozwinięty .becior pisze:Właściciela znam i z teg co widziałem i słyszałęm nic w tym aucie nie jest robione na odpierdziel
Ja tego nie napisałem. Widać, że w auto zostało włożone dużo pracy, ale nijak ma się to do efektu...
emilson napisał/a:
ratki za silnik ale reszta koncepcji mi sie nie widzi, kółko tutaj ni jak ma sie do tej budy ...tyl clar jak dla mnie nieprzemawia i kilka innych drobnostek
Dokładnie. Felgi nie pasują wogóle do mk2, znaczek, to coś na przednim błotniku, front, brak nakładek na progi i sierpów, lampy i jeszcze inne detale. Całościowo golf prezentuje się średnio... Co innego w środku, tam już jest lepiej Gdybym nie wiedział, że ma VR6 pod maską to nawet nie zwróciłbym uwagi na spocie. Myślę, że koncepcja jest "średnia" i właściciel powinien zwrócić uwagę na to co piszę ludzie, bo można zawsze robić auto pd siebie i popełnić w ten sposób błąd. Autu brakuje stylu...Pozdrawiam