MK3 GTI TDI by Furia
Moderator: G0 Karcio
Jeszcze niestety nie doszlo do mnie turbika. Rapix nie ma kanalu i ciezko mu odkrecic kolektor wydechowy. Ale mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu rusze z wkladaniem. Narazie matuje porschawki ktore pojda do malowania. A w lutym wsadzam pompe 11, sprzeglo vr6 i poliueratany
ps: I tak wlasnie co do poliuretanow nie wiecie jaki FI ma GTI TDI 5 srobek FI 17 czy FI 19?
ps: I tak wlasnie co do poliuretanow nie wiecie jaki FI ma GTI TDI 5 srobek FI 17 czy FI 19?
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2009 18:02 przez Furia, łącznie zmieniany 1 raz.
Furia, Golfik bardzo fajny
Na tych felach jest mega bandziorka
A no i mody pod maską... respect stary
A tak swoją drogą to Golfika widziałem na alledrogo i nawet miałem go wśród faworytów, był nawet niedaleko mnie ( z tego co pamiętam to chyba gdzieś okolice Szczecinka) tylko cena trochę mnie przytłoczyła
Na tych felach jest mega bandziorka
A no i mody pod maską... respect stary
A tak swoją drogą to Golfika widziałem na alledrogo i nawet miałem go wśród faworytów, był nawet niedaleko mnie ( z tego co pamiętam to chyba gdzieś okolice Szczecinka) tylko cena trochę mnie przytłoczyła
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
Dopiero wszystkie graty w tym tyg dojda i biore sie konkretnie do roboty Niestety musialem troche poczekac az wszystkimi czesciami Ale w lutym mam nadzieje juz wszystko wsadze pod maske
Ostatnio zmieniony pn sty 26, 2009 19:46 przez Furia, łącznie zmieniany 1 raz.