[GOLF MK1] 5d By kaka
Moderator: G0 Karcio
Alec, No widzisz ale za to teraz masz MK2 z KR a ja mam(mialem) same problemy z tym silnikiem.....ale po kupie $ i roboty juz wszystko dziala.
Cieluś, dzisiaj wieczor beda bo wczoraj nie wzialem aparatu i Golfik troszke brudny byl:P
dawid018, Dzisiaj pogadam z Checikiem i sie podpytam. dzieki
Pozdrosss
Cieluś, dzisiaj wieczor beda bo wczoraj nie wzialem aparatu i Golfik troszke brudny byl:P
dawid018, Dzisiaj pogadam z Checikiem i sie podpytam. dzieki
Pozdrosss
Moje MK1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=129041
MK2 z KRem to nie to samo co np. MK1 z EG
MK1 to najlepsze Goferki;
VW powinnien zrobic jakies MK1 z silnikiem 16V np. takie 1.6 16V na K-Jetcie i ok. 130KM to byloby cos, a tak trzeba kombinowac i wsadzac KRa
mi juz troszke sie nudzi moj mk2, zastanawiam sie nad sprzedaniem i kupnem czegos mocniejszego, jakbym trafil MK1 z KRem (byle zrobione porzadnie i zdrowy silnik) to bym nie pogardzil, ale realnie patrzac chyba przejde na Kadetta GSI 16V 150KM; kolega mial i nie powiem zapier. ze hoho gorzej ze rozbil go, szczescie w nieszczesciu ze wyszedl z tego bez wiekszych obrazen i okazalo sie ze silnik,skrzynia i wiekszosc osprzetu jest ok wiec teraz szuka budy i swapuje swoje C20XE i dalej bedzie zamiatal;
w gre wchodzi jeszcze CRX z V-teciem 150KM ale chyba jest poza moim zasiegiem, drogie sa :/
MK1 to najlepsze Goferki;
VW powinnien zrobic jakies MK1 z silnikiem 16V np. takie 1.6 16V na K-Jetcie i ok. 130KM to byloby cos, a tak trzeba kombinowac i wsadzac KRa
mi juz troszke sie nudzi moj mk2, zastanawiam sie nad sprzedaniem i kupnem czegos mocniejszego, jakbym trafil MK1 z KRem (byle zrobione porzadnie i zdrowy silnik) to bym nie pogardzil, ale realnie patrzac chyba przejde na Kadetta GSI 16V 150KM; kolega mial i nie powiem zapier. ze hoho gorzej ze rozbil go, szczescie w nieszczesciu ze wyszedl z tego bez wiekszych obrazen i okazalo sie ze silnik,skrzynia i wiekszosc osprzetu jest ok wiec teraz szuka budy i swapuje swoje C20XE i dalej bedzie zamiatal;
w gre wchodzi jeszcze CRX z V-teciem 150KM ale chyba jest poza moim zasiegiem, drogie sa :/
Ostatnio zmieniony śr sie 20, 2008 14:22 przez Alec, łącznie zmieniany 1 raz.
Było:
Golf MK1 LX swap 16v KR
205 1.9 GTI
Golf MK2 GTI 16v KR
Kadett GSI 16v C20XE
Kadett GSI 8v 20SEH
Będzie:
?
Golf MK1 LX swap 16v KR
205 1.9 GTI
Golf MK2 GTI 16v KR
Kadett GSI 16v C20XE
Kadett GSI 8v 20SEH
Będzie:
?
Alec, Nie rezygnuj z VW!!!! Doprowadz swojego do stanu igla i ciesz sie jazda. Nie trzeba zapier.... zeby cieszyc sie z auta:)
Ostatnie fotki z tego sezonu
Mala wycieczka w teraz bo sloneczko zaswiecilo i trzeba bylo auto sprawdzic
Tu juz po powrocie do warsztatu
Ostatnie fotki z tego sezonu
Mala wycieczka w teraz bo sloneczko zaswiecilo i trzeba bylo auto sprawdzic
Tu juz po powrocie do warsztatu
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
coś ucichło w temacie
a że Golfina fajna to chyba pisać nie muszę
kiedy w końcu będą napisy na tylnej klapie, co?
daj jakieś nowe fotki
pozdro ziomuś
a że Golfina fajna to chyba pisać nie muszę
kiedy w końcu będą napisy na tylnej klapie, co?
daj jakieś nowe fotki
pozdro ziomuś
Ostatnio zmieniony pt wrz 19, 2008 22:58 przez twromek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
Maciek23,
-Grill ze znaczkiem i napisem "diesel" czeka na wiosne ten jest po to zeby go nie uszkodzono jak auto po mechanikach jezdzilo
- fele lipne....hmmm Znajdz mi takie felgi na jakims golfie w takim stanie:) nie mowie ze sa szalowe ale sa ori VW (jako opcjs w USA byl w Golfie i Jettcie Mk1)
Ronale beda na wiosne napewno bez obawy:)
- Co do tej blachy to nie wiem o co chodzi zbytnio....
Pozdrooos
-Grill ze znaczkiem i napisem "diesel" czeka na wiosne ten jest po to zeby go nie uszkodzono jak auto po mechanikach jezdzilo
- fele lipne....hmmm Znajdz mi takie felgi na jakims golfie w takim stanie:) nie mowie ze sa szalowe ale sa ori VW (jako opcjs w USA byl w Golfie i Jettcie Mk1)
Ronale beda na wiosne napewno bez obawy:)
- Co do tej blachy to nie wiem o co chodzi zbytnio....
Pozdrooos