VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- Maciek23
- Forum Master
No i jest fajnie w koncu. Gril tez ciekawie wyglada choc musialbys teraz zobaczyc w VT jak wygladalby caly prysniety na czarno. Dla mnie fura na +. A jak tam z silnikiem dziala juz ok caly?
Ostatnio zmieniony wt maja 13, 2008 11:53 przez Maciek23, łącznie zmieniany 1 raz.
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Maciek23
zastanawiałem się nad całym grillem na czarno ale postanowiłem zrobić same żeberka, fajnie w miarę to wszystko wyszło . Jeśli chodzi o silnik to jeździ ale na padniętej sprężarce . Nawet nie można było go na hamowni zmierzyć do końca gdyż obawiali się że sprężarka nie wytrzyma , już przy 5000 olej pobierała . Poszukuję czegoś nowego od 1.8 T lub s3 audi
arovr6
nom chciałem żeby kolor był inny niż wszystkie mk3 . Troszkę dach miał być ciemniejszy ale wyszedł jak wyszedł . Dla mnie jest bomba . A kosztów jeszcze nie liczyłem
szczypior
dzięki w zimę na autko poleci jeszcze skóra pod kolor wnętrza a w wakacje nowa turbinka . Więc będzie ciekawie
zastanawiałem się nad całym grillem na czarno ale postanowiłem zrobić same żeberka, fajnie w miarę to wszystko wyszło . Jeśli chodzi o silnik to jeździ ale na padniętej sprężarce . Nawet nie można było go na hamowni zmierzyć do końca gdyż obawiali się że sprężarka nie wytrzyma , już przy 5000 olej pobierała . Poszukuję czegoś nowego od 1.8 T lub s3 audi
arovr6
nom chciałem żeby kolor był inny niż wszystkie mk3 . Troszkę dach miał być ciemniejszy ale wyszedł jak wyszedł . Dla mnie jest bomba . A kosztów jeszcze nie liczyłem
szczypior
dzięki w zimę na autko poleci jeszcze skóra pod kolor wnętrza a w wakacje nowa turbinka . Więc będzie ciekawie
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ocet
dzięki wielkie
25.05.2008
Golf pojawił się na AUTO TUNING SHOW w katowickim spodku . Kilka znalezionych fotek poniżej :
dzięki wielkie
25.05.2008
Golf pojawił się na AUTO TUNING SHOW w katowickim spodku . Kilka znalezionych fotek poniżej :
Ostatnio zmieniony pn maja 26, 2008 12:30 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 1 raz.
- SeBiDiN_GTI
- BlackMagicPower
- Kontakt:
witam sledze ten temat od poczatku i jestem zachwycony. Pamietam dokladnie twoj woz z Brzezia podziwialem go juz wtedy moze mnie kojarzysz? Ale pamietam tez jak cienko grala twoja zabudowa poprawiles cos?
Moj GTI http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=725571#725571
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url]
Sprzedany :(((
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url]
Sprzedany :(((
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
SeBiDiN_GTI
dzięki , wiesz nie pamiętam Ciebie dokładnie ale coś kojarzę . Nom zabudowa wyrzucona pojawiła się skrzynia i około 140 DB w środku więc ...jest lepiej niż było . Nom golfik różni się o wiele od tego co był w tamtym roku w Brzeziu . Myślę że jak coś będzie organizowane w tym roku to też się pojawię . Pozdrawiam
Tominator
słuchaj jak mogę pojechać na hamownię z ustawioną sprężarką do 4000 tys obrotów ? Nie opłaca mi się gdyż mogę tylko ją stracić a nie mam pieniędzy jak na razie na nową .
Ona jest za mała , pompuje tylko do 4000 tys ( nie da nawet jej ustawić żeby brała od 3000 do końca ) Sam wiesz jak jeździ Diesel ( małe obroty ) , dalej jest dziura więc przy przeciążeniach na hamownii źle to wpłynie zarówno na nią jak i na cały silnik . Dlatego czekam na nową od s3 i wtedy jak ją ustawią od przypuśćmy 3000 tys do końca wstawię wykres . Myślę że będzie lepsza i większa o tej niż mam teraz . I nie będę ukrywał mocy jaka wyjdzie na nowej sprężarce gdyż jak już od samego początku mówiłem nie zależy mi na nie wiem jakiej mocy tylko na samej satysfakcji posiadania 2.0 Turbo
Pozdrawiam
dzięki , wiesz nie pamiętam Ciebie dokładnie ale coś kojarzę . Nom zabudowa wyrzucona pojawiła się skrzynia i około 140 DB w środku więc ...jest lepiej niż było . Nom golfik różni się o wiele od tego co był w tamtym roku w Brzeziu . Myślę że jak coś będzie organizowane w tym roku to też się pojawię . Pozdrawiam
Tominator
słuchaj jak mogę pojechać na hamownię z ustawioną sprężarką do 4000 tys obrotów ? Nie opłaca mi się gdyż mogę tylko ją stracić a nie mam pieniędzy jak na razie na nową .
Ona jest za mała , pompuje tylko do 4000 tys ( nie da nawet jej ustawić żeby brała od 3000 do końca ) Sam wiesz jak jeździ Diesel ( małe obroty ) , dalej jest dziura więc przy przeciążeniach na hamownii źle to wpłynie zarówno na nią jak i na cały silnik . Dlatego czekam na nową od s3 i wtedy jak ją ustawią od przypuśćmy 3000 tys do końca wstawię wykres . Myślę że będzie lepsza i większa o tej niż mam teraz . I nie będę ukrywał mocy jaka wyjdzie na nowej sprężarce gdyż jak już od samego początku mówiłem nie zależy mi na nie wiem jakiej mocy tylko na samej satysfakcji posiadania 2.0 Turbo
Pozdrawiam
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wiesz... i bez hamowni skoncza sie pierscienie w silniku na tej turbovw_golf3 pisze:Ona jest za mała , pompuje tylko do 4000 tys ( nie da nawet jej ustawić żeby brała od 3000 do końca ) Sam wiesz jak jeździ Diesel ( małe obroty ) , dalej jest dziura więc przy przeciążeniach na hamownii źle to wpłynie zarówno na nią jak i na cały silnik
powiedz mi tylko dlaczego juz 4000 jak
mierzyli go do 5000 obrotów miał 161
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
a co sie ma nie kleić... turbina wydala dobrze do 4000 rpm,Cytat:
powiedz mi tylko dlaczego juz 4000 jak
Cytat:
mierzyli go do 5000 obrotów miał 161
no coś tu się nie klei
w Kreatorze shamowali do 5000 rpm bo nie było więcej sensu..
co w tym dziwnego ?
przecież auto jeździ, a 160KM to bardzo chyba normalny wynik jak na 0,5 Bara doładowania
chyba nie ma co szukać dziury w dupie
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie:) nawet z 8v ale to juz nie dlugo bedzie pokazane bo montujemy jednego 2ET teraz
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT