jak mojfOniK pisze:kupilem go zaniedbanego
ale fajna Golfina
Moderator: G0 Karcio
wlasnie chcialem sama glowice.. bo z tamtym blokiem jest cos nie tak.. chyba panewki na wale bo sie zapalała kontrola oleju :/ nie mam zbyt wiele funduszy wiec zostawie blok od RP.. niestety.. nawet mniej roboty bedzie a warunki mam slabe bo pod chmurka.. zobaczymy co wyjdzie z tej kombinacji- pojade go shamowac to sie okarze dzieki za radeGRZANA pisze:aha blok tez przerzuc a nie sama glowice bo PF ma wiekszy stopien sprezania niz RP... taki mix RP na wielopunkcie wychodzil w US i mial okolo 98km
u mnie zagosciła w rp tylko głowica z pb reszta została seria ,mówie tu o bloku,GRZANA pisze:aha blok tez przerzuc a nie sama glowice bo PF ma wiekszy stopien sprezania niz RP... taki mix RP na wielopunkcie wychodzil w US i mial okolo 98km
hmmm skoro tak to mozliwe ze to wlasnie glowica jest inna... szczerze to nigdy sie tym nie interesowalem dokladnie, ale skoro mowisz ze tamten blok jest uszkodzony to dzialajfOniK pisze:hmm średnica cylindra i skok tłoka sa takie same w PF jak i w RP wiec w czym rzecz jest ?? ??
tylko ze jeśli jest to prawda ze 98 koni to za ta cene to sie nie oplaca..GRZANA pisze:ale skoro mowisz ze tamten blok jest uszkodzony to dzialaj
kolego wiesz jak u mnie było i na ile skoczyło wiec w czym problem zeby pogadac,mam wykresy z hamowni do twojego zobaczenia jak chceszfOniK pisze:tylko ze jeśli jest to prawda ze 98 koni to za ta cene to sie nie oplaca..GRZANA pisze:ale skoro mowisz ze tamten blok jest uszkodzony to dzialaj
musze to zbadac dobrze.
ta walcze ale na razie slbo to idzie :]maxgt pisze:młody walczy ze swapem chyba
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 51 gości