Historia mojego VW Golfa II 16v (nowa 1 strona :) )
Moderator: G0 Karcio
Heh... Panowie...
Przyszła zima i pupa.... przy 0 już mi palce sztywniały a teraz.... - 10... nie mam ogrzeania więc odłożyłem jakiekolwiek prace.
Szukam za to części do tej klimy i co znajdę jakąś to ludzie rakiem się wycofują... nie mam pojęcia np. napisał do mnie koleś że ma łape i kompresor.. tu na forum nick : lukasz1824
więc zapytałem go o foty i koniec... pupa... przestał się odzywać... na allegro to samo...
ehhh..
[ Dodano: 09 Lut 2008 23:53 ]
Mały upload żeby nie było że nic się nie dzieje...
Montaż klimy in progres...ale oczywiście mam problemy ...choćby z odkręceniem przewodów od klimy od przejściówki która je łączy z nagrzewnicą wewnątrz auta...
za cholerę nie wiem jak to zostało przykręcone bez wyginania przewodów...;/
kompresor...
W dodatku mimo zakupu palnik i specjalnych topników nie radzę sobie z naprawą chłodnicy od klimy...mam ukręcone takie coś i chyba nie dam rady tego zrobić..
trochę gadżetów też doszło...
generalnie trwa odświeżanie i malowanie części... do Majóvwki musi wszystko grać...
graciarnia
Przyszła zima i pupa.... przy 0 już mi palce sztywniały a teraz.... - 10... nie mam ogrzeania więc odłożyłem jakiekolwiek prace.
Szukam za to części do tej klimy i co znajdę jakąś to ludzie rakiem się wycofują... nie mam pojęcia np. napisał do mnie koleś że ma łape i kompresor.. tu na forum nick : lukasz1824
więc zapytałem go o foty i koniec... pupa... przestał się odzywać... na allegro to samo...
ehhh..
[ Dodano: 09 Lut 2008 23:53 ]
Mały upload żeby nie było że nic się nie dzieje...
Montaż klimy in progres...ale oczywiście mam problemy ...choćby z odkręceniem przewodów od klimy od przejściówki która je łączy z nagrzewnicą wewnątrz auta...
za cholerę nie wiem jak to zostało przykręcone bez wyginania przewodów...;/
kompresor...
W dodatku mimo zakupu palnik i specjalnych topników nie radzę sobie z naprawą chłodnicy od klimy...mam ukręcone takie coś i chyba nie dam rady tego zrobić..
trochę gadżetów też doszło...
generalnie trwa odświeżanie i malowanie części... do Majóvwki musi wszystko grać...
graciarnia
Ostatnio zmieniony sob lut 14, 2009 12:48 przez tirsone, łącznie zmieniany 3 razy.
pogratulowac zawziecia i tak ciezkiej pracy wlozonej w autko malo jest takich ludzitrzymaj tak dalej a golfik ci sie odwdzieczy
zapraszam do mnie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... 2a92562f01
zapraszam do mnie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... 2a92562f01
ehh dzięki Panowie za komentarze ... gdybym nie musiał zapierniczać do pracy to już dawno bym temat ogarnął.. no ale wiadomo, że kasę też trzeba skądś brać
aha i prawdopodobnie auto do Majóvwki 2008 zmieni front na ten z Jetty.... ale z takimi lampkami...
co Wy na to?;)
Wg mnie z racji kanciastości golfa jednak bardziej pasują Jettowe lampki...a te w dodatku mają soczewki więc teoretycznie będzie lepiej świecić...
Niemniej nie widziałem tego nigdy na fotkach a tym bardziej na żywo więc nie wiem jak to będzie wyglądać...np z dołożoną brewką...
aha i prawdopodobnie auto do Majóvwki 2008 zmieni front na ten z Jetty.... ale z takimi lampkami...
co Wy na to?;)
Wg mnie z racji kanciastości golfa jednak bardziej pasują Jettowe lampki...a te w dodatku mają soczewki więc teoretycznie będzie lepiej świecić...
Niemniej nie widziałem tego nigdy na fotkach a tym bardziej na żywo więc nie wiem jak to będzie wyglądać...np z dołożoną brewką...
Ostatnio zmieniony sob lut 14, 2009 12:48 przez tirsone, łącznie zmieniany 1 raz.
- Much77
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ave
przeczytalem caly temat i jest gruuuuuuubo!!!!!!!!
pracy ogrom a zapalu jeszcze wiecej
gratulacje!!!!!!!
bardzo mi sie podoba ten projekt
powodzenia zycze i dalej takiego zapalu a efekt bedzie powalajacy!!!!!!
RESPECT!!!!
gratulacje!!!!!!!
RESPECT!!!!
Co to za golf tak wsciekle szoł?????
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
- tomatol
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Też przeczytałem i właśnie mi wybiłeś z głowy swap gratuluje wytrwałościMuch77 pisze:ave
gratulacje!!!!!!!
RESPECT!!!!
- Tommek-GTI
- Ma gadane
chodzi Ci o rallye? pewnie że bym wolał ale musiałbym wydać cała wypłatę chyba ....Tommek-GTI pisze:RALLY
Dziś trochę podłubałem przy golfie..tzn dalej kontynuuję prace nad wyczyszczeniem komory silnika... dodatkowo zainstalowałem już elektryczne lusterka, które niedawno kupiłem..
teraz już jestem pewny że będę wstawiał front od corrado... więc zanim wszystko wyrzeźbię ;P to pewnie autko jeszcze postoi w garażu z miesiąc...ale co tam do maja będzie cacy