[Golf Mk1] by beny841
Moderator: G0 Karcio
- konradzik81
- Ma gadane
- Kontakt:
Siemka
mam pytanie jestem wlasnie w trakcie podobnego projektu a mianowicie to swapa na TDI... (prawdopodobnie jutro rozbite MK3 bedzie w polsce) i mam do Ciebie pytanie, czy duzo trzeba przerabiac? chodzi mi dokladnie o mocowania silnika jak tam jest z tymi lapami, moze masz jakies fotki przed wlozeniem silnika.
Bylbym wdzieczny za kazda informacje
mam pytanie jestem wlasnie w trakcie podobnego projektu a mianowicie to swapa na TDI... (prawdopodobnie jutro rozbite MK3 bedzie w polsce) i mam do Ciebie pytanie, czy duzo trzeba przerabiac? chodzi mi dokladnie o mocowania silnika jak tam jest z tymi lapami, moze masz jakies fotki przed wlozeniem silnika.
Bylbym wdzieczny za kazda informacje
Ostatnio zmieniony śr paź 24, 2007 10:36 przez konradzik81, łącznie zmieniany 1 raz.
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
konradzik81, powiem ci tak ja z WIELKĄ pomoca NEMESIS, wyciąłem oryginalne mocowania z jedynki dorobiłem swoje pod odpowiednie łapy i poduszki a nie wiem czy tak jak ja mam to zrobione ci coś pomoże bo ja ma skrzynie 6-biegową i jest trochę innej budowy niż skrzynia z Mk3
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968
Jak bedziesz miał całego MK3 to nie ma kłopotu...bedziesz musiał "podrzeźbić" wydech, rury do coolera, sprzęgło hydrauliczne...choć niekoniecznie... ....półosie....oryginalne z MK3 nie podejdą... ALE NAPRAWDE NIE JEST TO JAKIś WIELKI PROBLEM !!! NIE PORóWNUJ TEGO DO ''RZEźBY " BENEGO !!!! W takim zestawie jak bedziesz miał przy "odrobinie" wiedzy i umiejetności to PIKUŚŚŚ !!!konradzik81 pisze:Siemka
mam pytanie jestem wlasnie w trakcie podobnego projektu a mianowicie to swapa na TDI... (prawdopodobnie jutro rozbite MK3 bedzie w polsce)
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
tak kierunki będą w lampkach, miął bym to już zrobione ale czekam na 1 rzecz jaka mi tokarz robi a bez tego przy lamach nic nie powalczę, bynajmniej jak je dokończę to pokażę jak będzie wyglądaćmalutki pisze:ulala ale sie podzialo a gdzie kierunki wrzucisz? w klosze lamp?
żaden problem mogę skreślać, jak powiesz coNEMESIS pisze:beny841 napisał/a:
nowe nabytki
parę pierdół na przód
następnym razem dam CI totka do skreślenia !!!!!!
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968