[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
witam witam:P sorka ze tak nie odpisywalem ale ostatnio nie mam czasu na nic:/ w golfiku narazie nic nie zmienilem ( nie licze rygielkow i nowego wzmacniacza bo to wygladu nie zmienia), ale do konca sierpnia powinienem zmienic grill i musze pomalowac maske bo sie lekko podrapala :/ i ostatnio otworzyla mi sie podczas jazdy( naszczescie powoli jechalem i sie lekko tylko wygiela). po mani juzdawno doszedlem do siebie. przydalaby sie znowu taka imprezka bo juz zatesknilem za tym klimatem. pozdrawiam i obiecuje ze teraz juz czesciej sie bede pojawial
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dziekowa dar3k no narazie w autku nic sie nie dzieje. niestety lampki tylne musialem sprzedac bo mi jedna pekla. teraz zalozone sa zwykle lampki. ale zastanawiam sie nad kupnem diodowych czarnych cos takiego: http://moto.allegro.pl/item299565037_la ... slask.html tylko ze innej firmy np. FK. A na wakacje mam zamiar zalozyc gwint i narazie zbieram kaske. jeszcze nie wiem jakiej firmy ma byc to zawieszenie ale szykuje tak ok 2000 - 3000 zl na to. co bys ty lub ktos inny mi polecil ??cos tu cicho, zmienilo sie cos w autku?
tyl mi sie baaaardzo podoba
hella black+czarna blacha woza to jest to, kozak
tez nad tym rozmyslam
powodzenia
- MMAACCIIEEKK
- Nowicjusz
- Kontakt:
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no trzeba bedzie jakos przyzwoicie przy twoim golfie wygladacGaryvw pisze:fajnie,ze zdecydowales sie na gwincik (bedzie szorowanie po ziemi )
Znalazlem cos takiego i teraz mam zgrzyt na ktore lampy mam zbierac kase
http://www.venom24.pl/golf-mod98-czarne ... 28694d54b8
[ Dodano: 29 Sty 2008 18:18 ]
no fotki jak najbardziej zrobie ale dopiero wtedy gdy kupie juz nowe lampki a to za jakis miesiac dopierospider666 pisze:sieknij zdjecia na nowych lampkach
Ostatnio zmieniony wt sty 29, 2008 19:18 przez kacpersky, łącznie zmieniany 2 razy.
nie no golfik jest elegancki, czrany kolor kozacki, bo ja tez mam czarnego, ale nie na prawde super KASPERSKY postaraleś sie i zadbales o czarna niunie, a ten grill z przodu tez jest dobry bo widac ze Ty jedziesz a nie bedziesz przerabial jak wszyscy maja, ma sie wyrozniac i juz, takie jest moje zdanie, jeszcze teraz tylko jakies felunie i bedzie konkretnie wygladal, dla mnie bomba pozdra