swap 1,8 Rp do Polo

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Awatar użytkownika
guti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

swap 1,8 Rp do Polo

Post autor: guti » pt lis 17, 2006 21:31

mam wszystko z 1,8 tylko bez wiazki bo poszła na miedz, i teraz wpadlismy z kumplem na pomysł zeby wsadzic ten motor do POLO 1,0 tez na jednopunkcie, czy samo przełozenie ECU wystarczy? bo ze skrzynie , połoski otd to juz wiem, ale co jescze musze wiedziec?

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: swap 1,8 Rp do Polo

Post autor: Borys » sob lis 18, 2006 19:04

guti pisze:mam wszystko z 1,8 tylko bez wiazki bo poszła na miedz, i teraz wpadlismy z kumplem na pomysł zeby wsadzic ten motor do POLO 1,0 tez na jednopunkcie, czy samo przełozenie ECU wystarczy? bo ze skrzynie , połoski otd to juz wiem, ale co jescze musze wiedziec?
chyba maski nie domkniesz jak włozysz rp dp polo, widziałem juz gdzies akiego moda i to w Plosce, maska była przerobiona

a co do reszty to no całkiem moziwe ze jest podobna wiazka, tyle ze soft inny w ECU

www.vrservice.pl

Awatar użytkownika
evolution
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: evolution » sob lis 18, 2006 22:44

zapomniales borys o skrzyni biegow, z mk2 jest za dluga trzeba inna montowac:) jak podniesie auto 15 kolami zamknie sie maska bo silnik da rade nizej polozyc

Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Speed”