Witam!!! mam taki problem:
posiadam golfa 3 z silnikiem 1.8 adz 90KM na jednopunktowym wtrysku chciałbym troszkę go wzmocnić i tu mam pytanie: CZY LEPIEJ ZASTOSOWAĆ
1. UKŁAD WTSYSKOWY Z KOMPUTEREM Z SILNKA Z GOLFA 2 1.8 PF(DIGIFANT NA WIELOPUNKCIE 107 KM SONDA LAMBDA I KATALIZATOR)
2. UKŁAD WTSYSKOWY Z KOMPUTEREM Z SILNKA Z GOLFA 2 1.8 PB(DIGIFANT NA WIELOPUNKCIE 112 KM BEZ SONDY I KATA)
3. UKŁAD WTSYSKOWY Z KOMPUTEREM Z SILNKA Z GOLFA 2 1.8 RV(DIGIFANT NA WIELOPUNKCIE 107 KM SONDA LAMBDA I KATALIZATOR, BENZYNA 91 OKTANÓW.
4. UKŁAD WTSYSKOWY Z KOMPUTEREM Z SILNKA Z GOLFA3 2.0 (2E DIGIFANT) (AGG, ADY SIMOS). TYLKO CZY PASUJE KOLEKTOR SSĄCY Z 2.0 DO GŁOWICY Z 1.8ADZ Z ETKI WYNIKA ZE RACZEJ TAK.
CO DA NAJLEPSZE EFEKTY, NAJPROSTSZE PRZERÓBKI NOO I W MIARE NIEDUŻE SPALANIE ( NIE CHCĘ WYMIENIAĆ GŁOWICY ANI SILNIKA -SZKODA MI GO BO MA PRZEJECHANE NIECAŁE 105TYŚ I CHODZI SUPER TYLKO JEST TROCHE ZA SŁABY!!!)
PROSZĘ O KONKRETNE ODPOWIEDZI I TU UKŁON DO GTO!!!
DZIĘKI Z GÓRY
POZDRAWIAM!!!
NAJLEPSZE ROZWIĄZANIE TUNINGU SILNIKA 1.8 90KM ADZ???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
NAJLEPSZE ROZWIĄZANIE TUNINGU SILNIKA 1.8 90KM ADZ???
VW jest Bogiem, GLOF nałogiem, PRĘDKOŚĆ zabawą, a SZCZĘŚCIE podstawą!!!
[ bo inaczej to srogie mandaty czekają ;) ]
[ bo inaczej to srogie mandaty czekają ;) ]
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: NAJLEPSZE ROZWIĄZANIE TUNINGU SILNIKA 1.8 90KM ADZ???
a gdzie wtryskiwacze wetkniesz?? w wydech??
tak czy inaczej trzeba zmienic głowice, miałem taki motyw zrobiony u siebie w MKII,
dół z RP, głowica z PG, wtrysk z PF.
jak chcesz wiedziec wiecej to uderz na prv do mnie.

tak czy inaczej trzeba zmienic głowice, miałem taki motyw zrobiony u siebie w MKII,
dół z RP, głowica z PG, wtrysk z PF.
jak chcesz wiedziec wiecej to uderz na prv do mnie.
www.vrservice.pl