Dodatkowe wskażniki 52 mm.

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Awatar użytkownika
bullas
Turbo Thinking
Turbo Thinking
Kontakt:

Dodatkowe wskażniki 52 mm.

Post autor: bullas » wt cze 01, 2010 20:16

witam

zakupiłem votexa do mojego mk2 i teraz się zastanawiam czym zapełnić trzy otwory na dodatkowe wskaźniki w celu monitorowania pracy silnika. Chciał bym nowe VDO ale cena kosmiczna.

Szukałem i znalazłem np. coś takiego z AUTO GAUGE - http://www.allegro.pl/item1048604885_te ... _52mm.html.

Wiem że to nie to samo co VDO ale nowy i wygląda nie najgorzej,

i w związku z tym pytanie co sądzicie o jakości i wykonaniu tych wskaźników AUTO GAUGE ?
warto kupić i czy będą służyć ?

A może polecacie coś innego ?

Pozdrawiam i proszę o wszelkie sugestie... :okej:

PS ... Jeśli to zły dział ma mój temat to proszę MODERATORA o przeniesienie tam gdzie trzeba...
Ostatnio zmieniony wt cze 01, 2010 20:22 przez bullas, łącznie zmieniany 2 razy.

Gofer MK2 Nordic Edition

KUPIĘ sierpy tylne do MK2 GTI G60

Obrazek

Awatar użytkownika
xander_88
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: xander_88 » wt cze 01, 2010 23:14

bullas, tu masz taki moj maly temacik o dodatkowych wskaznikach :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=229610
Ten link do allegro co podałeś nie działa. Jeśli chodzi o AG te zwykle smoke to ja wlasnie takie mam (troszke je przerobilem na wlasne potzreby ;) ) ogolnie wedlug mnie sa ok.
Da rade zmienic kolor podswietlenia zeby byl jak w mk2 itd. jakoscia wykonania nie zabijaja ale daja rade za te pieniadze ;)
Ostatnio najlepsze opinie slysze o zegarach defi ( zreszta chyba zawsze mialy najlepsza opinie :lol: ) ale kosztuja swoje :crazy:
Szczeze do mk2 chyba bym jednak szukal VDO w uzywce ;) czesto je widuje na forum/allegro ...
Jak cos znajde to Ci podesle link
pozdro

[ Dodano: 01 Cze 2010 23:24 ]
tylko latwiej by bylo jak bys napisal jakie zegary/od czego chcesz wzucic ;)

ex: MK4 245 km/460nm

ODPOWIEDZ

Wróć do „Speed”