1,6 75KM na 2,0 GTI 115KM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
1,6 75KM na 2,0 GTI 115KM
Cześć.
Mam możliwość wymiany z takiego na taki za około 1500 zł (kompletny nawet z przepływomierzem i jest na niego gwarancja rozruchowa a w życiu pewne są tylko dwie sprawy: że kiedyś umrzemy i że musimy płacić podatki). Może jakieś sugestie co do wymiany? Żonie zostawiam paska a gofer ma być dla mnie na dojazd do roboty (dziennie jakieś 60km) i do zabawy (ale tylko czasami jak żona nie będzie widziała) .
Dzięki i pozdrawiam.
Mam możliwość wymiany z takiego na taki za około 1500 zł (kompletny nawet z przepływomierzem i jest na niego gwarancja rozruchowa a w życiu pewne są tylko dwie sprawy: że kiedyś umrzemy i że musimy płacić podatki). Może jakieś sugestie co do wymiany? Żonie zostawiam paska a gofer ma być dla mnie na dojazd do roboty (dziennie jakieś 60km) i do zabawy (ale tylko czasami jak żona nie będzie widziała) .
Dzięki i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony czw lip 02, 2009 17:10 przez bsw'77, łącznie zmieniany 1 raz.
Duże łodzie zapewniają sławę, a małe łodzie doświadczenie.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To lepiej wsadź 2.0 16v, bo tyle samo pali, a frajda o wiele większa. Niestety swap będzie droższy, ale efekty o wiele lepsze. 115km szybko ci się znudzi...
Ostatnio zmieniony czw lip 02, 2009 18:57 przez yahoo_p, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie mi uciekł gościu z tym 2.0 2e gti 8v a muszę się pospieszyć bo pomiary ciśnienia pokazały:
garnek 1 - 12,1
garnek 2 - 13,6
garnek 3 - 6,0
garnek 4 - 8,0
No ale suma sumarum goferek już ma 278tyś. w tym na gazie 96.
Może ktoś z kolegów lub koleżanek ma namiary na jakiś fajny 2.0 ?
Pozdrawiam.
garnek 1 - 12,1
garnek 2 - 13,6
garnek 3 - 6,0
garnek 4 - 8,0
No ale suma sumarum goferek już ma 278tyś. w tym na gazie 96.
Może ktoś z kolegów lub koleżanek ma namiary na jakiś fajny 2.0 ?
Pozdrawiam.
Duże łodzie zapewniają sławę, a małe łodzie doświadczenie.