Wirus 1Z
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Wirus 1Z
Witam !
Mam golfikaz silniczkiem 1Z 90 KM no i chciałbym podniesc mu troszke moc mam pytanie ile moge podciągnąć moc wymieiając wtryski od AFN i zawirsuowanie tego zakładając ze ic i turbinia bedzie seryjna ?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Mam golfikaz silniczkiem 1Z 90 KM no i chciałbym podniesc mu troszke moc mam pytanie ile moge podciągnąć moc wymieiając wtryski od AFN i zawirsuowanie tego zakładając ze ic i turbinia bedzie seryjna ?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
to ja mam pytanko panowie,czy w takim razie w silniku AHU tez wystarczy zapodac wtryski od AFN-a i zawirusowac zeby mial przynajmniej te 120 koni???,i ile by to mniejwiecej kosztowalo i u kogo to zrobic zeby bylo dobrze i w ludzkiej cenie,wtryski to sam se wpasuje...pozdro...
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Podepnę się pod temat. Posiadam silniczek AFN, czyli 110KM i już mi za mało. U kogo na dolnym śląsku warto robić jakiś tuning? Pewnie chip, ale czy np. wywalenie kata poprawiłoby coś? Nie wiem czy z moim autkiem wszystko ok, bo maxymalne przyśpieszenie odczuwam dopiero od ok. 2700 obrotów w górę, wtedy wbija w fotel. Aha i pewnego razu podczas jazdy wyłączyła mi się turbina, odpaliłem jeszcze raz motor i było już ok. Częsty przypadek? czy może jakaś awaria ?