Chciałbym zrobić w swoim Golfie tłumik sportowy tj. katalizator wywalić i dać strumiennice i wsadzić jakiś ładny tłumik końcowy.
Moje pytanie brzmi, czy ktoś zna dobry zakład w okolicach Bytomia albo Katowic, który zrobiłby to dobrze??
Tłumik sportowy w III-ce
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
A moje pytanie brzmi po co chcesz cos takiego zrobic, bo raczej napewno nie uzyskasz w ten sposob kucy. Jak chcesz miec to dobrze zrobione to niech ktos ci wylizczy wydech i zrob przelotowy, tez bedzie glosno i napewno nie pogorszy sie sprawa kucy, a przy tanim badziewiu uniwersalnym roznie to bywa moze ci nawet spasc moc. PozdrawiamTOMMy_VW pisze:Chciałbym zrobić w swoim Golfie tłumik sportowy tj. katalizator wywalić i dać strumiennice i wsadzić jakiś ładny tłumik końcowy.
Moje pytanie brzmi, czy ktoś zna dobry zakład w okolicach Bytomia albo Katowic, który zrobiłby to dobrze??
Nie chce mocy! Jak bym chciał mocy to bym wsadził VR6! Ludzie!!! Autko ma wyglądać sportowo i dlatego chce mieć ładnie brzmiący wydech i przy tym ładną końcówkę.Marioo pisze:w ten sposob kucy.
O to pytam.Marioo pisze:dobrze zrobione to niech ktos ci wylizczy wydech
Gdzie napisałem, że chcę uniwersalny??? Po to tu piszę, żeby ktoś mi polecił fachowy zakład, który to dobrze zrobi! Pana Heńka w garażu znam, ale takiemu to nie dam autka, bo się na tym na pewno kompletnie nie zna i wsadzi jakieś badziewie i jeszcze źle zrobi.Marioo pisze:przy tanim badziewiu uniwersalnym roznie to bywa moze ci nawet spasc moc.
Mój cały układ przegnił... Chodzi jak sportowy ;p ale nie ma co do czego spawać i kiedyś po prostu się rozleci, a coś czuję, że to już niedługo, więc potrzebuje fachowca, który mi zrobi super wydech.
Ostatnio zmieniony czw lis 29, 2007 10:57 przez TOMMy_VW, łącznie zmieniany 1 raz.