witam mam pytanie czy skrzynia od golfa 4 6 biegowa bedzie pasował do mojego golfa czy nie..?? Bo brakuje mu 6 biegu i nie wiem czy warto sie bawić, czy przełożenie 6 biegu jest takie same jak u mnie 5 ..?? proszę o radę i pomoc. z góry dziękuje.
Acha a tak od razu czy licznik od km4 również da sie przełożyć do mojego golfika czy to też bardziej głębszsy temat i sporo przeróbek..??
skrzynia biegów do golf 3 afn
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: skrzynia biegów do golf 3 afn
skrzynia ot tak nie bedzie pasowac, wyiany wymaga rózniez sprzegło, dwumas, linki zmiany biegów, przeguby półosie ( tu pewnie trzeba będzie ciąć półosie) rozrusznik, mocownaie skrzyniZocha pisze:witam mam pytanie czy skrzynia od golfa 4 6 biegowa bedzie pasował do mojego golfa czy nie..?? Bo brakuje mu 6 biegu i nie wiem czy warto sie bawić, czy przełożenie 6 biegu jest takie same jak u mnie 5 ..?? proszę o radę i pomoc. z góry dziękuje.
Acha a tak od razu czy licznik od km4 również da sie przełożyć do mojego golfika czy to też bardziej głębszsy temat i sporo przeróbek..??
www.vrservice.pl
skrzynia biegów do golf 3 afn
Tych półosi nie można splanować? Dużo chyba nie trzeba tam skracać. No i to mocowanie. chodzi o poduszki czy jak?? Też mnie interesuje taka przeróbka i zastanawiam się czy to aż taki wielki problem.