[mk3] Wiecej mocy w AAM 1.8
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Y@RO, ile cie zhamowanie kosztowalo??
[ Dodano: 07 Cze 2009 20:39 ]
mlody87, musimy sie kiedys ustawic i sprawdzic nasze bestie w akcji... co ty na to??
[ Dodano: 07 Cze 2009 20:39 ]
mlody87, musimy sie kiedys ustawic i sprawdzic nasze bestie w akcji... co ty na to??
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
Y@RO, ja po zmiane walka i kompa tylko sprawdzilem zaplon i nic mi sie nie przestawilo... ale jak masz walek o 2E to trzeba bedzie chyba porzezbic... ale normalnie jedzie?? nie przerywa i nie gasnie??
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
Y@RO, to moze poszukaj walka od ABS albo RP... ten od 90 konnej wersji... bo u mnie i dol i gora jest lepsza... stozek slychac bo wiecej powietrza zasysa przez inne czasy otwarcia zaworow to normalne :bajer:u mnie slabiej slychac bo go dalej umiescilem
Ostatnio zmieniony pn cze 08, 2009 00:02 przez Broda6666, łącznie zmieniany 1 raz.
znaczy wiesz .... SERIA ma 140 NM przy 2500 obr i 75 KM przy 5500, ja na tym wałku mam 134 NM przy 2080 obr ! i 72 KM przy 4550 obr. Tylko wlasnie teraz nie wiem czy moze dla mnie jest to pogorszenie gory czy moze polepszenie skoro max moc osiaga wczesniej. Niech sie wypowiedza experci.
eSsssssssssss :))))
ja wlasnie wywalilem seryjny kolektor z rura od AAM i teraz siedzi od ABS... roznia sie wszystkim... AAM jest taki malutki i dosyc maly a od ABS duzo dluzszy i masywniejszy... tylko teraz nie wiem czemu nierowno pracuje na wolnych obrotach... tzn jakby brakowalo iskry albo paliwa... musze sie zabrac jakos za to...
[/b]Mlody[/b] a ty cos tam walczyles czy etam??
[/b]Mlody[/b] a ty cos tam walczyles czy etam??
brakuje paliwa i sam raczej nic nie zdziałasz, no chyba ze sobie soft poprawiszBroda6666 pisze:ja wlasnie wywalilem seryjny kolektor z rura od AAM i teraz siedzi od ABS... roznia sie wszystkim... AAM jest taki malutki i dosyc maly a od ABS duzo dluzszy i masywniejszy... tylko teraz nie wiem czemu nierowno pracuje na wolnych obrotach... tzn jakby brakowalo iskry albo paliwa... musze sie zabrac jakos za to
toffic, ale mam kompa i walek od ABS wiec niby czemu brakuje?? reszte bebechow maja takich samych wiec wszystko powinno grac... moze silniczek krokowy cos jest nie halo....
mi nadal tak troche muli na tym walku od 2E. wykres dalem wiec widac roznice. A moze mi ktos powiedziec tak mniej wiecej jakie dlugosci i ile kolanek trzeba by zrobic mu dolot zimnego powietrza ? Wiem ze to sie oblicza razem z wydechem itd .. ale tak mniej wiecej. Bo ja sobie juz przygotowalem jak mniejwiecej by mil wygladac ale nie wiem czy za dlugie bedzia czy za krotkie rury.
eSsssssssssss :))))