Domowe sposoby na zwiększanie dynamiki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- PinguVanEx
- Mały gagatek
zimne powietrze lepiej sie spala duzej poprawy o ile w ogole jest jakas bym sie nie spodziewal.
Ja nie mam tej rurki bo mnie denerwowala, minusy to, ze zima gorzej sie dogrzewa.
Ja nie mam tej rurki bo mnie denerwowala, minusy to, ze zima gorzej sie dogrzewa.
Golf III Tuned by Pingu -> viewtopic.php?f=88&t=324862" onclick="window.open(this.href);return false;
rurka znowu załozona bo silnik gdy zimny i na lpg to gasł a wczesniej tego nie bylo
po założeniu rury dalej to samo ;/ macie jakies pomysły? wystarczy ze przejade 0.5-1km i wszystko jest OK
po założeniu rury dalej to samo ;/ macie jakies pomysły? wystarczy ze przejade 0.5-1km i wszystko jest OK
Ostatnio zmieniony śr maja 26, 2010 16:30 przez Derbi013, łącznie zmieniany 1 raz.
- PinguVanEx
- Mały gagatek
taka modyfikacja nie ma sensu bez sportowej wkladki powietrza lub zamontowanego filtra stozkowego. Przy instalacjach ze stozkiem takie rowiazania sa bardzo popularne
Golf III Tuned by Pingu -> viewtopic.php?f=88&t=324862" onclick="window.open(this.href);return false;
jak kupiłem golfa to miałem głowę pełną takich pomysłów z dolotami,rurkami i innymi cudami i własnego doświadczenia wiem że to nic nie daje.chłopaki wymieńcie sobie podstawowe części w aucie takie jak świece,kable,uszczelki,filtry (np.K&N) i wtedy poczujecie lekkiego kopa.zresztą już gdzieś to pisało tu w temacie
no ja problemow nie mam z odpalanie a mam lpg w kolektorze od dolu są trzy srubki , nie nakretki zdejmujesz taka plansze na niej są kolce jak u jeza szlifujesz to na gładko i wsadzasz
[ Dodano: 04 Cze 2010 10:55 ]
mam jeszcze pytanie do was moze ktos sie zna na tyle ze powie mi czy mozna wsadzic kompa z innej wersji golfika lub wałek rozrządu by golfik miał nieco wiekszą chec do rozpedzania bo jak narazie 180km/h osiągnalem po wywaleniu tylko jeża i tym ze tylko zimne powietrze leci do silnika predkosc oczywiscie na LPG
[ Dodano: 04 Cze 2010 10:55 ]
mam jeszcze pytanie do was moze ktos sie zna na tyle ze powie mi czy mozna wsadzic kompa z innej wersji golfika lub wałek rozrządu by golfik miał nieco wiekszą chec do rozpedzania bo jak narazie 180km/h osiągnalem po wywaleniu tylko jeża i tym ze tylko zimne powietrze leci do silnika predkosc oczywiscie na LPG