Ja bym pomnożył tę kwotę przez trzy co najmniejbugalon pisze: Jeśli nie masz w portfelu 20-25k na ten cel to bedzie naprawde ciezko, chyba ze masz zaplecze, wszystko zrobisz sam i części dorwiesz po kosztach (co nie jest takie proste)
Corrado 4x4 + SWAP
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Nom dziekuje z ta wstawke ciekawe jaki to silnik w tym corasie warsztat jest i jest ktos kto bez problemu (nie jest dla niego to niewykonalne) wstawi do corasa silnik podluznie.... sorki ale mam norweska klawiature a czesci mam 100% po kosztach(mozna powiedziec ze bardzo tanio)... wiec sie staram nie przejmowac pozdrawiam....
mhm... zapomnial bym wlascicielem warsztatu jest osoba rodziny z ktora mieszkam nom jak do golfa 2 mieszcza 4.2 V8 do do corasa jakies V6 upchne :)
mhm... zapomnial bym wlascicielem warsztatu jest osoba rodziny z ktora mieszkam nom jak do golfa 2 mieszcza 4.2 V8 do do corasa jakies V6 upchne :)
Ostatnio zmieniony ndz gru 21, 2008 02:28 przez Pawelr15r, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kolego nie nadazam za toba... piszesz ze cytuje
na zdjeciu wstawionym prze YAGODE w tle corrado jest wlasnie golf 4,2 v8, w zwiazku z tym ze jak pisales wyzej mozna wykminic ze wlasciciel warstatu juz wsadzal 4,2 do mk2 a jest taki zdaje sie tylko jeden na swiecie( no chyba ze ktos jeszcze wsadza) to nasuwa sie pytanie :
znasz warsztat a nie wiesz jaki silnik jest w corrado?? powiem ci... 2.7 T cos mi tu pachnie podpierdólka, co do samych kosztow, wsadzenie v8 po kosztach zbliza sie do 80 k i nie widac konca, wiec nie zdziw sie
na swiecie jest golfow 2 v8 tyle ze palcow jednej reki ci wystarczy, poki co zaden nie jest uznany za skonczony, wlacznie z moim.mhm... zapomnial bym wlascicielem warsztatu jest osoba rodziny z ktora mieszkam nom jak do golfa 2 mieszcza 4.2 V8 do do corasa jakies V6 upchne :)
na zdjeciu wstawionym prze YAGODE w tle corrado jest wlasnie golf 4,2 v8, w zwiazku z tym ze jak pisales wyzej mozna wykminic ze wlasciciel warstatu juz wsadzal 4,2 do mk2 a jest taki zdaje sie tylko jeden na swiecie( no chyba ze ktos jeszcze wsadza) to nasuwa sie pytanie :
znasz warsztat a nie wiesz jaki silnik jest w corrado?? powiem ci... 2.7 T cos mi tu pachnie podpierdólka, co do samych kosztow, wsadzenie v8 po kosztach zbliza sie do 80 k i nie widac konca, wiec nie zdziw sie
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
da sie wszystko tylko kwestia kasy szykuj duza sumke bo o to sie rozbija najbardziej
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT