Digifant I - odcinek 2334 ;)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
rozumiem zatem że w silnikach 16v w przypadku jednopinowych czujników były dwa od płynu chłodzącego a jeden z tyłu głowicy od temp oleju?TAZ pisze:Czujnik olej jak każdy ci pisze, a czujnik 3 to czujnik temperatury płynu chłodzącego silnik.
chyba tak zrobię bo i tak nie wiem gdzie go podpiąć ..TAZ pisze:Czujnik olej jak każdy ci pisze,
Oka to w takim razie pora brać się do pracy.... jak dla mnie to spore wyzwanie samemu zrobić taki swapik..no ale mam nadzieje że dam radę... thx
a no to teraz jasne ;] ..Borys pisze:bo w wiązce wtrysku nie ma zadnych kabli od tego czujnika
zapewnie w wiązce auta jest odpowiednia wtyczka
heh... zabawa zabawą... ale nie do końca jeszcze ogarniam wszystkie wtyczki w wiązce... No ale nikt nie mówił że będzie łatwo... byleby zrobić listwę i copot a reszta jakoś pójdzie ;PTAZ pisze:Ja się zimą będę bawił w to samo.
[ Dodano: 28 Lip 2007 00:41 ]
a Panowie jeszcze takie pytanko ... bo zgłupiałem już... macie tu fotę listwy od 1.8T..powiedźcie który koniec to wlot paliwa o który to powrót... czy mi się dobrze wydaje, że 1 to powrót a 2 wlot?