jak to jest z tymi zawiasami gt cupline?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
jak to jest z tymi zawiasami gt cupline?
wiem że bylo już parę postów o tym ale nie znalazłem tam wypowiedzi użytkownika tego zawieszenia. jest ktoś taki, kto może pochwalic się doświadczeniami z zawiasem gt cupline?
nowe świerze fotki wnętrza - radio,vento tunel,zegary, nakładki alu od audi tt, polerka wydechu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1986712#1986712
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1986712#1986712
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja jezdzielm ale nie ma sie czym chwalic, szkoda na to kasy, nowy bilstein kosztuje 300-400 zł wiecej niz te superkupy
[ Dodano: Nie Lut 25, 2007 19:36 ]
niektoryz ktorzy na tym jezdza twierdza ze jest spoko....Ja smiem tweirdzic ze nie maja porownania bo to ich pierwszy sportowy zawias albo mają małe wymagania po porstu....
supersport jest bardoz twardy , i to bylo by nwet w maire ok, ale jego skok jest tak maly ze kolo sie bardzo czesto odrywa od ziemi...POwiem ci ze teraz mam bilsteina b6 ktory ustawiony jest na bardziej twardo niz byl superposrt ale skok mam duzo wiekszy i auta klei sie do drogi wysmienicie.....te nastawy supersporta sie na nasze drogi nie nadaja
[ Dodano: Nie Lut 25, 2007 19:37 ]
aaha bo jeszcze tego nie piaslem (supersport i GTcupline to pratycznie to samo z innymi naklejkami
[ Dodano: Nie Lut 25, 2007 19:36 ]
niektoryz ktorzy na tym jezdza twierdza ze jest spoko....Ja smiem tweirdzic ze nie maja porownania bo to ich pierwszy sportowy zawias albo mają małe wymagania po porstu....
supersport jest bardoz twardy , i to bylo by nwet w maire ok, ale jego skok jest tak maly ze kolo sie bardzo czesto odrywa od ziemi...POwiem ci ze teraz mam bilsteina b6 ktory ustawiony jest na bardziej twardo niz byl superposrt ale skok mam duzo wiekszy i auta klei sie do drogi wysmienicie.....te nastawy supersporta sie na nasze drogi nie nadaja
[ Dodano: Nie Lut 25, 2007 19:37 ]
aaha bo jeszcze tego nie piaslem (supersport i GTcupline to pratycznie to samo z innymi naklejkami