yO!
To teraz moje 3 grosze...
Mam Mk2..1.8GL...bede obnizal
Z dyskusji wywnioskowalem zeby miec w miare komfort (choc cudow nie oczekuje) to amorki gazowe "seryjne" Bilstein. Co Wy na to?
Mam opcje zeby moje dotychczasowe olejowki regenerowac,bylem u faceta w Krk i mi powiedzial ze moze mi wszystko z nimi zrobic..Skrocic skok,utwardzic i wogole..cuda..ale ja sie martwie ze moze byc za twardo ale...jeszcze do tej kwesti chce wrocic...zatem:
Na liscie sa do sprzedania 2 rodzaje springow, roznia sie cena i firma:Weitec i Supersport - czy ktos moze mi napisac czym sie roznia jedne od drugich? Cena jak dla mnie przystepna.
No i teraz ile? 40/40 wydaje mi sie ok do 15" felg... ale z drugiej strony zastanawia mnie po co sprzedaje sie 60/40? No i jak sie wtedy autko zachowuje przy doladowaniu?
Wracajac do tych amorkow to tak sie zastanwiam czy nie bedzie "ekonomicznie" tak: springi 60/40, amorki tyl seria Bilstein gazowe, tyl skrocic skok + twardsze. Co Wy na to? Bawil sie ktos kiedys?
Aha...tak na koniec,autem jezdze po Krakowie...wiecie jak to jest
Aha2...bardzo,bardzo uwielbiam widok jak autko sie tak fajnie podnija jadac na drodze..wiem niewygodnie,kiedys jezdzilem w kjs'ach i mi zostalo...male zboczenie
Czekam na odp..no i moze jakies fotki jak kto ma?
A moze ktos ma cos takiego do sprzedania??
ps.Znalazlem jeszce takie cos
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=45924429
regulacja...za 250 pln? Czy to nie jakis pic na wode?Bo troche tanio mi to wychodzi...
pozdrf
.::deKrzychu::.
Sky's the limit!