to jedz do VTG tam za naklejke dostaniesz wiecej punktów lansuMaDaAFaKa pisze:Mastersi The Best Nie długo i mojego będą reanimować NAPRAWDE POLECAM jak chesz miec profesionalnie zrobione. a no i jeszcze fajne naklejki dostaniesz
vtg czy v-tech??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
hehe widze ze mamy podobne zdanie o vtech'u.... troche anemiczne konie maja w stosunku do ogolnopolskich... w kazdym razie co do mastersa, jak ktos kiedys powiedzial, gdzie gnoj sie pali tam musi byc widac dym... co nie oznacza ze nie robi sie bezdymnych programow, bo kazda firma robi i parowozy i bezdymne...voj2s pisze:po vtechu wczesniej czy pozniej beda problemy a i konie jakies slabsze...źrebaki , vtg .... no ma renome i naklejki<ok> mozna sie polansowac a powaznie podzielam zdanie maciora ... duzo robia i duzo wybucha , a skolei od mastersa czesto lokomotywy wyjezdzaja
POLECAM COMPSPORT Z BIELSKA
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
chcialbym zdementowac te nie prawdziwe pogloski coby masters naklejki rozdawal , a moze to tylko ja nie dostalem? , a tak serio to polecam pana Marka, moze autka troche dymią ale jak fajnie jezdząMaDaAFaKa pisze:Mastersi The Best Nie długo i mojego będą reanimować NAPRAWDE POLECAM jak chesz miec profesionalnie zrobione. a no i jeszcze fajne naklejki dostaniesz
[img]http://images38.fotosik.pl/50/69e61b6ae5a4bbde.jpg[/img]
każdy pokręcony diesel dymi mastersy klasa w sobie, diagtronik tez robi diesle, no i są nasi GTO i UYSY - też klasa tylko tańsza
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...