.... eeee ten tego ...Jesli będziesz chciał dużo jezdzić na co dzień autem, rób ten swap w MKII, jak chcesz robić 'sztuke dla sztuki', bierz sie za MKI. Takie moje zdanie.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
A ja natknąłewm się na takiego czerwonego też silnik z tyłu chybaTDIoman pisze:necie natknolem sie na fote MK1 z silnikiem z tyłu i z napędem na tylną oś...to też jest dobry patent :)ktoś spodkał się z takim czymś ? dało mi to do myśleniana tył napęd....
![]()
Polecam kolege NEMESIS'a - dobrze ogarnia temat i nie jednego PD juz meczyliTDIoman pisze:Gotów bym był zapłacić za wykonanie tego projektu (Mk1 z TDI PD 130 PS napęd na przednią oś) z dokłądnym uwzględnieniem wszytskiego...tzn rodzaju zawieszenia, pólosie (przeniesienie napędu) hamulce...może ktoś odpowiedzialny i znający się na tym podjoł by się tego ?
Chodzi mi o pełny opis krok po kroku...co trzeba przerobić ? co dokładnie zastosować zeby to trzymało się kupy i jeździło
Zgadzam sie i jestem tego samego zdania. A pozatym ktos kto zadaje takie debilne pytania na forum odnosnie budowy auta to moze niech sie za to wogole nie zabiera.Najpierw to pozbieraj z 10000zł i dopiero zadawaj pytania. Każdy coś napisze i temat zostanie zapomniany, a projekt nigdy nie ruszy.
TDIoman pisze:może ktoś odpowiedzialny i znający się na tym podjoł by się tego ?
Zakładałem ze TDIoman jest z Twoich stron "z daleka"NEMESIS pisze:JESUUU ale wazelina !!!!!!!!![]()
Nie spodziewałem się po Tobie !!!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości