MAGNETYZER
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Auto Świat testował magnetyzery dwa tygodnie temu i żaden nic nie polepszył, no może w granicach błędu pomiarowego. Oni by mogli się o to ubiegać. Pamiętam, jak była reklama Multimaga to były tam różne znaczki marek samochodów. I w tym artykule były pytania do producentów aut. Pisali, że nie wiedzą w jaki sposób ich znaki firmowe znalazły się w reklamie.
jednym słowem "kiła"
Jak dlam mnie to pic na wode ze mowia ze:nizsze spalanie wzrost mocy i takie tam....wrrr,czytałem testy z magnetyzerami i wogole kumpel mi pokazywał to wychodziła lipa i nie było zornicy...wrr:(raz moze na jakis dluzszyyyyyy czas moze sie zdarzyc znikomy odsetek samochodow ze one bede dawały efekty...ale watpliwa sprawa zeby to była akurat twoja....hmm
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV TDI
- Silnik: ARL
A ja Wam powiem , że zakupiłem sobie takie coś Przejechałem dopiero 400Km i jak dotąd zauważyłem jedynie , że silnik może troszeczke równiej pracuje i jakby był deko żwawszy. Ale to może moje subiektywne odczucia. Zobaczymy po 2000km jak sie ponoć ustabilizują magnetyzery. Kupiłem toto głównie z tego względu żeby zaoszczędzić na spalaniu gdyż mój dieselek coś sporo pali(srednio 6.3l/100km). Będę bardzo zadowolony jak zaoszczędzę 0.5l/100km. No ale zobaczymy po 2000km.
No ciekawe czy to coś da....Michnik pisze:A ja Wam powiem , że zakupiłem sobie takie coś Przejechałem dopiero 400Km i jak dotąd zauważyłem jedynie , że silnik może troszeczke równiej pracuje i jakby był deko żwawszy. Ale to może moje subiektywne odczucia. Zobaczymy po 2000km jak sie ponoć ustabilizują magnetyzery. Kupiłem toto głównie z tego względu żeby zaoszczędzić na spalaniu gdyż mój dieselek coś sporo pali(srednio 6.3l/100km). Będę bardzo zadowolony jak zaoszczędzę 0.5l/100km. No ale zobaczymy po 2000km.
a ile toto kosztowało?Michnik pisze:A ja Wam powiem , że zakupiłem sobie takie coś Przejechałem dopiero 400Km i jak dotąd zauważyłem jedynie , że silnik może troszeczke równiej pracuje i jakby był deko żwawszy. Ale to może moje subiektywne odczucia. Zobaczymy po 2000km jak sie ponoć ustabilizują magnetyzery. Kupiłem toto głównie z tego względu żeby zaoszczędzić na spalaniu gdyż mój dieselek coś sporo pali(srednio 6.3l/100km). Będę bardzo zadowolony jak zaoszczędzę 0.5l/100km. No ale zobaczymy po 2000km.
obawiam się, że wyrzuciłeś kasę w błoto
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV TDI
- Silnik: ARL
Multimag za 340PLN w sumie. A co do wyrzuconej kaski to jeszcze sie łudze, że jednak spadnie to spalanie.ku_bi pisze:a ile toto kosztowało?Michnik pisze:A ja Wam powiem , że zakupiłem sobie takie coś Przejechałem dopiero 400Km i jak dotąd zauważyłem jedynie , że silnik może troszeczke równiej pracuje i jakby był deko żwawszy. Ale to może moje subiektywne odczucia. Zobaczymy po 2000km jak sie ponoć ustabilizują magnetyzery. Kupiłem toto głównie z tego względu żeby zaoszczędzić na spalaniu gdyż mój dieselek coś sporo pali(srednio 6.3l/100km). Będę bardzo zadowolony jak zaoszczędzę 0.5l/100km. No ale zobaczymy po 2000km.
oczywiście napisz jak będzie kształtowało się spalanieMichnik pisze:Multimag za 340PLN w sumie. A co do wyrzuconej kaski to jeszcze sie łudze, że jednak spadnie to spalanie.ku_bi pisze:a ile toto kosztowało?Michnik pisze:A ja Wam powiem , że zakupiłem sobie takie coś Przejechałem dopiero 400Km i jak dotąd zauważyłem jedynie , że silnik może troszeczke równiej pracuje i jakby był deko żwawszy. Ale to może moje subiektywne odczucia. Zobaczymy po 2000km jak sie ponoć ustabilizują magnetyzery. Kupiłem toto głównie z tego względu żeby zaoszczędzić na spalaniu gdyż mój dieselek coś sporo pali(srednio 6.3l/100km). Będę bardzo zadowolony jak zaoszczędzę 0.5l/100km. No ale zobaczymy po 2000km.