jaaano, przeczytaj na spokojnie, po drugie 288 akceptuje spokojnie 15'' zr8zumialbym jedynie dazenie do pelnego oryginalu, jesli sie szuka przedewszystkim skutecznosci, to s2 jest dla mnie przeplaconym rozwiazaniem, jedyna jego zaleta ze pasuje P&P, i to wlasciwie wszystkie ich zalety poprostu mam inny punkt widzenia, odmienne zdanie, twoje szanuje, zostajac przy swoim, przeciez ci nie naoisalem nigdzie zebys wyrzucal zaciski, od s2, jesli juz je masz to bym dobral wieksze tarcze i zrobil adapter, ewentualnie sprzedal je i za te pieniadze wsadzilbym cos o wiekszej skutecznosci.
Ale zaznaczam ze jest to moje zdanie z ktorym nie musisz sie zgadzac, ani tym bardziej nie musisz sobie cisnienia podnosic, bo dyskutowalem z kolega
p14c3k, takze nie napinaj sie bo nie ma o co, chyba ze o to ze ktos ma czelnosc miec inne zdanie, jeszcze raz powtorze zeby nie bylo niejasnosci, jak dazymy do max skutecznosci, w przystepnych pieniazkach, to na pewno nie wybierzemy zaciskow s2, a jak dazymy dom100% oryginalu to tylko s2